TGIF.

Jaha då var helgen här igen. Tydligen ska det snöa?? Det hoppar vi över tycker jag. Johannes ska åka och hjälpa sin syster imorrn. Så han blir nog borta heeeeela dagen lång. Tråkigt tycker jag och Viggo. 5 dagar kvar till norrlandsresan. Ingen är gladare än jag!! :-) Nu ska jag snart relaxa på jobbet, ta en promenad och sen slutar jag. Då ska vi handla till tacosmys. Mm,det kurrar i magen då jag tänker på det. Imorse stod vågen på 74.8 herregud lixom. Härligt att se att det händer nåt och jag anstränger mig ju inte alls så mkt. Trevlig helg. Tjiing.

Hur mår vi då?

Kunde ha varit bättre. Denna sjukan verkar inte vilja lämna oss och det är det enda vi vill! LÄMNA OSS! BORT MED DIG!

Jag som trodde att jag hade klarat mig hade så fel. För natten mot lördan vaknade jag av frossa. Innan jag vaknade så drömde jag så hemskt. Precis som det började för Johannes nån dag innan.
Min dröm handlade såklart om min största fobi. Spindlar! Det var spindlar överallt, stora som tallrikar. Jag skrek för allt jag kunde i drömmen och jag skakade av rädsla. Sen vaknade jag. Jag låg och skakade, men av feberfrossa!
Johannes dröm handlade om tapeter som var värda en halv miljon/rulle. Som han tapesterade fel. Ha! Hans största rädsla?!

Viggo har varit feberfri i 2 dagar nu och jag hoppas det fortsätter så. Han har dock fått tillbaka hostan. Så i 2 nätter har han hostat så han inte har kunnit sovit. Igår vaknade han 8 på morgonen och sov INGET på dagen. Somnade runt 9 på kvällen. Jobbigt!! Vi som är så matta och förkylda orkar inte med hans tempo.
Tror minnsan han är i nån ny utvecklingsfas! Vägrar sova,vägrar tutten(Vilket egentligen bara är bra)är arg och bestämd av sig. Envis liten kille. Men ack så söt!
Han pratar för fullt och klättrar överallt. Pratar mycket om "Putte" och vem denna Putte är, är en bra fråga?! En låtsaskompis eller ser han någon i huset?? Spooooky!
Vem vet!? Men Putte är iaf en favorit, så ofta han ropar och pratar om honom.

Nu hoppas vi på att bli helt friska så att vi oxå kan ta tillvara på dessa underbara vårdagar.

Tjing.

Everything!


L.O.V.E


Du är mitt hjärta!


Sjukstuga!!

Nu är det inte bara Viggo som är sjuk. Johannes ligger i 40 graders feber och yrar. Inte kul!! Mina stackars grabbar. Får se om några av våra planer för helgen blir av. Jag tror mer att jag kommer få passa upp på grabbsen. Ni vet ju hur killar blir när dom är sjuka!?;-) Fast nu är ju baby riktigt dålig. Jag jobbar till halv 12. Så farmor är så snäll o passar Viggo. Sen ska vi iväg till vc så dom får kolla på Viggo. Feber till o från i 4 v är inte bra!! Hoppas ni får en trevlig helg.

Solen skiner och här ligger vi.

Har inte orkat bloggat på ett tag. Har mått dåligt och varit orolig då pappa blev dålig(han är okej nu) Jag har inte sovit på några nätter då Viggo är sjuk igen. Kan vara tänderna det beror på nu. Men han fick hög feber i måndags. Hade feber i tisdags , ingen feber igår men feber idag igen!? Han äter och dricker och busar. Men har varit jättegnällig och vill bara sitta i knä. Vill bara att han ska bli frisk och kunna gå på dagis igen. Att han ska sova bra på nätterna. Så att jag får sova. Huvvet orkar inte hänga med riktigt när man inte får sin sömn.. Hoppas att ni är friska o pigga och kan njuta av solen. Tjiiing.

Sad so sad...

Såna här stunder fullkomligt hatar jag att bo här och så långt ifrån min familj!!!!!

Lunchdate med baby.

Vi fick till en lunchdate idag och jag fick äntligen äta sushi. Mm gott! Nu börjar jag snart jobba, blir bad i relaxen o sen slutar jag en timme tidigare idag. (men får betalt till 5 ändå. Bra) Lämnade Viggo på dagis vid 11 och idag ville han inte lämna min sida. Han kröp tätt intill mig och blev så ledsen när jag gick:-( Det är så tråkigt att gå då. På tisdag ska vi på vårt första föräldramöte, spännande!:-) Ikväll blir det tjejkväll med mig själv!! Baby ska ut och äta med jobbet. Så jag ska krypa upp i soffan och se tjejfilm och mysa. Det ser jag faktiskt framemot. Ibland är det skönt att vara helt själv. Fast helt själv kommer jag ju inte va. Lille Viggepigge är ju hemma. Men han somnar nog tidigt. Resten av helgen blir lugn. Vi ska bara mysa med varandra och låsa in oss. Typ. :-) Kanske blir en sväng till stadsparken på söndag för fika och lek med kompisar. Trevlig helg.

Viggo & Alva.


Upp och ner, ner och upp..

Jag börjar bli väldigt trött på mig själv. Humöret växlar fort! Ena stunden glad och lika fort "sur". Hit och dit, ner och upp. Vad det beror på? Ingen aning. Känner mig trött i kroppen hela tiden, har haft huvudvärk i 3 dagar. Kan bero på att det är "den" veckan. Men som Sandra sa; vädret och sömnen spelar stor roll. Fast nu har jag sovit bra. Tror att Viggo är i nån utvecklingsfas. Han är mer klängig och gnällig. Han kan bli så arg för ingenting.. Det som är jobbigt är att man inte kan göra nåt själv. Han sitter tom i mitt knä när jag ska kissa. Bara för att jag orkar inte lyssna på gnället. Men han är världens sötaste!! Så lite gnäll får man stå ut med. Men jag känner mig som en riktig bitterfitta (ursäkta språket) ibland!! Usch! Men så är det väl för alla. Man kan inte alltid vara på topp! På em kommer Marie och Alva o hälsar på. KUL! Lite tjejsnack och kaffe gör nog susen. Imorgon ska jag och baby försöka få ihop en lunchdate! Jag längtar<3 Hur han orkar med mig ibland är ett under;-) haha. Men som sagt, ingen är perfekt.Lite norrlandsluft är nog vad som behövs. Tur att det närmar sig. Puss och kram från gladsura tjejen.

Vårkänslor.

Jag och Viggo äter frukost. Utanför fönstret skiner solen,fåglar som kvittrar och flyger förbi och så en motorsåg som låter. Inte mig emot,för när jag blundar och lyssnar på ljuden så hamnar jag i mitt flickrum. En vårdag precis som denna. Jag vaknar av att pappa startar motorsågen och börjar med den gigantiska vedhögen. När jag tänker så vet jag precis känslan,ljuden och doften. Doften av uppsågad ved,glad och sprallig av solen som skiner. Ljud och dofter kan få en att minnas. Jag blundar och ler! Snart är det dags att åka hem. Hem till mitt! Godmorgon onsdag.

Yes! Baby har lixom ingen chans mot mig nu;-)


Godmorgon soliga sönda.


Lilla fröken fräken.

Sitter ute på bron och dricker kaffe. Baby tvättar bilen och Viggo sover. Dagen har varit perfekt hittills med mysig frukost, lek på monkey town och god lunch- plättar med sylt och grädde. Nu som sagt sitter jag ute i solen i hopp om att fräknarna ska visa sig. Fräknarna som jag avskydde förut älskar jag nu. Kvällen kommer att bestå av mys, men inte med mina grabbar utan med massa tjejer. Det blir melodifestivalen(som jag inte sett nåt av),tjejsnack,vin,och gosaker att käka på. En perfekt kväll alltså. Såna här dagar får en att må så bra!! Tjiiing.

Lycka fångad på bild.


Ljuvliga lördamorgon.


118800 är för roliga!!


Torsdag morgon.


Tack som fan att jag INTE bor där!!


Det är väl inte konstigt att man längtar hem..



Det är min kära fader(som har blivit barn på nytt,hehe) som åker pulka nerför valåbacken.


Lättnad..


Allt var bra med Viggos höft!
Vilken lättnad. En stor sten har lämnat mitt hjärta.
Tack gode gud.


Min snygga baby!!


Här var han lite yngre, men alltid lika snygg! ;)

Då har dagen kommit..

Idag är det äntligen dags att kolla upp Viggos höft. Jag har varit orolig sen dagen vi fick veta att dom ville kolla upp det. Så det är skönt att dagen är här. Jag vill bara veta nu så man kan släppa det sen eller ta tag i det om nåt visar sig vara fel. Jag och min sjuka lilla hjärna tänker det värsta. Låt kl bli 2 och att vi får ett bra besked. Det är så jobbigt att gå omkring och oroa sig... Igår lämnade en väldigt fin person jordelivet och jag sörjer för hennes familj. Jag önskar att jag hade fått lära känna henne bättre, för hon var en sån fin och snäll människa. Livet är orättvist så är det bara....

..


Polis polis din söta lillfis.


Slut på helgen, en dag närmre.

Även denna helgen sprang förbi. Strålande väder hela helgen men vi har tyvärr tillbringat den mesta tiden inomhus. Stackars lilla Viggo. Febern börjar gå neråt nu iaf, nu sist hade han 37.9. Fast den dumma hostan verkar inte vilja försvinna. Tur jag är ledig imorrn oxå! Vill att han ska må bra och vara pigg på onsdag. Då ska vi till ortopeden och kolla så det inte är nåt fel på Viggos höft. Ju närmare vi kommer ju mer nervös blir jag. Jag hoppas och ber till gud att det inte är nåt fel.. Nu är det snart BB på tv. Värdelöst jävla skitprogram, men lite fast blir man. Roligt med folk som skämmer ut sig. Godnatt!

Finaste Viggo!


Möblerat om i hall + ny lampa!


Dagens tönt!


Söndag! 37.9! Orolig natt! Hosta! Glad ändå! Mamma trött!


Lördag kväll!!

Jag, Viggo och baby ligger i sängen.. Viggo sover lite oroligt sen en timme tillbaka. Vi ligger och slappar o pratar. Viggo ligger på mitt bröst och han är så varm. Hostan retar han hela tiden så han vaknar ledsen.. Vi åkte till vårdcentralen innan ikväll så en läkare fick lyssna på han. Men läkarn sa att det inte var nåt att oroa sig för, han lät bra. När Viggo blev undersökt var han lite smålessen o läkarn sa"Men Viggo, det här går ju bra" Näääee säger Viggo och skakar på huvvet. Gullunge!!! Han är vårt allt och det är så jobbigt när han är sjuk. Får hoppas den dumma hostan försvinner snart och att febern går ner. Nu senast tagna tempen var på 39.1 han har fått en alvedon. Hoppas han får sova lite bättre. Så att jag kan sova bättre oxå. Inte mycket sömn när Viggo vill ligga på mig typ. Men det får han gärna, huvudsaken han får sova. Men jag är trött och längtar efter en god natts sömn. Nu vaknar han igen och gråter.. Tjiing.

Ett happy meal efter ett besök hos läkarn.


Dagens Erkkii i babys skjorta!


Ingen sömn..

Oj vilken natt det blev. Viggo har haft lite hosta i en vecka nu, men igår blev den värre. Han hostade o hostade .. Han hostade så mkt så han spydde ner sängen inatt:-( så synd om han. Så det blev ingen sömn alls inatt. Nu har han feber oxå. Dumma dumma dagis. Tur att jag bara ska iväg på ett snabbt möte sen. Då får farmor ta hand om sjuklingen. Tjing.

RSS 2.0