Måndags kväll.

Tyst, så tyst! Jag o baby har lagt oss i sängen nu, efter en skönt bad. Viggo sover borta inatt:-( jag jobbar heldag imorrn. Så då får Viggo sova hos farmor o farfar inatt. Men jag har så svårt o vara utan han. Älskade älskade viggo. Dagen gick bra iaf, blev en kort dag. Mkt information som ska in i min virriga skalle. Men det här ska nog gå bra:-) Godnatt på er. Nu ska jag krypa in i babys famn, o drömma om lilla viggo:-) Hejråå! Men gud!! Höll på glömma en viktig sak, jag körde bil ikväll. Från ljungarum o hem. Impad? Det är fan jag;-)

Va jag inte vaken,så är jag det nu...

Gick ut o började gå mot bussen. Runt hörnet väntade faran!! 2 små hundar + ägare hoppade fram, hundarna skällde o jag blev rädd. Inte för hundarna, utan mer för att dom bara dök upp, haha! Hörde killen säga till sina hundar " varför ska ni skälla på henne?" Meeen, va skönt det är o vara ute tidigt på morgonen när det fortfarande är tyst o dagen inte riktigt kommit igång. När allt som hörs är dina fotsteg i löven. Men vad jag ville ha sagt är att nu är jag vaken (tack vare hundarna) även fast jag inte har druckit mitt morgon kaffe..

Måndag.

Ja,nu är det måndag o det är nu dags för mig o börja jobba efter 1år o typ 5 månader. Herrejisses. Har tittat på kl varje timme inatt, rädd för o försova mig. Haha! Fast jag har aldrig försovit mig, varken i skolan lr till jobb. Duktiga jag;-) Väntar på att Farmor ska komma hit o hänga med Viggo. Han sover fortfarande, hoppas han sover länge till, då kan farmor krypa ner o mysa o sova:-) Måste passa på o gratta farmor lr Agneta kan jag ju skriva:-) Grattis på din dag!! Tack för att du ställer upp!! Det är guld värt. Får se om jag får ner nån frulle,känns alldeles för tidigt o äta nu.. Jaja,hejråå.

Söndag.

Idag åkte vi på "öringens dag" i hopp om o få se nån öring. Vi började med tipspromenaden, kom halvvägs. Sen gav vi upp. Det var INTE lätt o gå med barnvagnen. Lerigt o jävligt. Vi hoppade in i bilen o åkte spontant mot Vimmerby. Vi var i katthult o bullerbyn, mysiiiigt.. På hemvägen tog vi en korv i Nässjö, lr Viggo åt upp korven o jag fick brödet. En heldag borta, samma som igår då vi var på utflykt. Det är roligt o hitta på saker, men nu längtar jag efter en mys o pyssel helg hemma. Nu är vi snart hemma, så bäst o avsluta detta inlägg. Säger bara en sak, NERVÖS inför imorrn. Den har du hört förut va Johannes?;-) Hejråå

Pssst...

Måste bara skriva att jag ÄLSKAR mina fina killar. Vad skulle jag göra utan dom?!!?

Många tankar i huvvet..

Trött, ska sova snart. Ligger i sängen under täcket,varmt o skönt. Är lite nervös inför måndan, nu brakar allt igång. Jag har ett jobb nu. Inskolning i 2v först. Skönt! Vill komma in i det o känna mig trygg. Känner mig glad men samtidigt ledsen. Nu är det slut med att hänga med viggo hela dagarna. Det har ju varit vi 2 på dagarna så länge nu. Han o jag lixom. Har seperationsÅNGEST big time. Viggo kommer o vara med farmor på dagarna nu, jag litar på henne till hundra o jag vet att han kommer o ha det BRA!! Men jag kommer bara o sakna han så mkt.. Det blir tufft,men bra o komma ut i arbetslivet igen. Ja,alltid en massa tankar när jag ska sova... Förresten, på torsdag ska jag göra en synundersökning. Så snart har jag glasögon så jag kan se igen, fakk va bra. Godnatt

Personlig assistent.

Jag fick jobbet!! :-D:-D Det var 50 sökande, o jag fick det. Första jobbet jag söker o på sista ansökningsdagen. Jag är glad,nervös o nyfiken. Imorrn ska jag åka o hälsa på o känna på det. Sen får jag känna efter o fundera i helgen. Sen antar jag att det blir inskolning till veckan. Det är 50% o bara dagtid o inga helger. 50% är inte mkt, men det är alltid nåt. Sen när viggo börjar dagis behöver han bara gå 3 dagar o det är perffa tycker vi. Så vi får väl se hur allt går, men glad är jag! Yippiii..

Jag älskar dig!!!


L O V E !

Om 1 timme är det en ny dag. Onsdag. Inte vilken onsdag som helst. Utan jag o baby firar 3 år av kärlek. Dom bästa 3 åren i mitt liv, 3 år låter så lite!? Känns som det har varit vi föralltid. Vi har hunnit bott på 3 ställen, fått världens finaste son som redan är över 1 år. Det gick undan för oss;-) Men vi visste när det begavs sig att vi är rätt för varann. Jag är uppöver öronen förälskad i Johannes. Han är min bästa vän. Han lyssnar o stöttar mig i allt. Han är min själsfrände. Han får mig att skratta. Han är snygg,sexig o MIN;-) Grattis till oss baby! Vi föralltid!

Nu så..

Sitter på bussen nu. Nervös, illamående,trött o spänd.. Haha, hur ska detta gå? Tyvärr så är det en dålig dag med mitt eksem, det förstör lite. Eller det förstör mkt. Längtar tills det är över.

Pirr i magen.

Usch, jag är så nervös inför imorrn. Tänker hela tiden på det. Vill bara ha det bortgjort NU!!! Kommer inte kunna sova nåt inatt.. Tina har tillbringat hela dagen hos oss. Jag fick jättefina presenter av henne. TACK:-) Nu ska jag fortsätta o vara nervös. Hejråå

Oj oj!

Ni vet jobbet jag sökte i sista sekund?! Dom ringde idag , o vill träffa mig på tisdag! Shit va NAJS. Men sjukt nervöst. Bara till o peppa sig själv och titta sig i spegeln o säga hur jävla grym man är. Det här ska jag fixa o ta hem;-)

Fan fan fan!!!

Varför kollade vi på huset?? Fan, fan, fan!!! VI VILL HA DET! Jag kommer aldrig glömma det. Jag vill va rik! Vi började planera hur vi skulle ha det, våra middasbjudningar i den vackra glas utbyggnaden, Frukost på sommrarna i lusthuset, utsikt över vättern. Fuck!

Konstigt!

Det var lite ovant o vakna som brunett imorse. Men jag gillar't. (Än så länge) vill bara att håret ska växa!!! Hon som klippte mig sist, klippte mig konstigt. Nu är vi på väg till en husvisning i Kaxholmen. Huset är lovely, lusthuset på gården är to die for. Åh va jag vill ha!! ( Men det hade vart drömhuset om det låg närmare min familj, fan att sverige ska vara så avlångt! Det bästa vore om min o J's familj bodde på samma place) Jag ska fråga om vi får köpa huset för pengarna i min börs. Tror ni jag får? Nu är vi snart framme. Ha en skön dag. Hösten är så vacker en dag som denna.

En bra dag!

Dagen började med att jag blev firad i sängen av mina killar. Mkt mys o gos! Fick finfina presenter av alla, tack snälla ni! Tråkigt väder gjorde att vi ändrade planerna lite. Viggo fick åka o vara hos farmor o farfar, han är fortfarande förkyld. Jag o baby åkte o gick på stan. Skämde bort mig. Köpte nya skor, pannband, tröja, träningskläder, JAA, ni läste rätt!! Jag fick ett träningskort av baby. Så nu ska han o jag börja träna. Jag är så PEPP!!:-) köpte några strumpor o fuskpolo till Viggo oxå. Sen åkte vi till J's föräldrar o mumsade i oss tårta, viggo tyckte det var smarrigt. Blev lite häng där. Sen åkte jag o baby o åt på kock o bar. Där vi åt förrätt, varmrätt o jag drack vin. Ingen efterrätt för då hade jag spruckit BIG time! Haha. Så en jättelyckad dag har det varit. Hejråå.. Förresten nu är jag brunett! Kände för o förnya mig lite, oh yeah!

Mitt sommarlov.

Inatt när jag inte kunde sova låg jag o tänkte. Började tänka på sommar, låg där o funderade med ett leende på läpparna.
Tankarna förde mig till sommarlov när man var liten.
När jag, Sandra o Camilla(kusin) bodde hos momma,Pia o Håkan på sommarn. 2 v brukade vi stanna.
Jag minns dofter. Doften från teet vi drack på morgonen. Minns att Sandra o Camilla låg så länge, ända till 11-12. Själv var jag vaken tidigt. Men ville äta frukost ihop med dom. Smöret stod framme så det blev smält. Pia som oftast fick väcka Sandra o Camilla med o spruta vatten på dom.
Vi drack teet från stora gröna glaskoppar. Vi sprang barfota ute.
Vi låg o småfnittra långt in på småtimmarna, Håkan uppskattade inte det. Hörde från övervånigen en duns, snabba steg i trappan. Öppna dörren o "skrek" nu får ni vara TYSTA, jag ska upp o jobba snart.
Vi knep igen våra munnar, för en stund. Sen brast vi ut i skratt.
Vi tittade på film, valde mellan 100tals inspelade filmer. En film om varulvar tittade vi om o om igen på.
Jag sov inne hos momma o hon sjöng fina godnatt visor för mig.
Hur Håkan alltid skulle kasta smörkniven i smörasken, missade en del ggr. Hur kul vi tyckte det var.
Har massa fina minnen från dom sommrarna.
Hur tråkigt vi tyckte det var o åka därifrån. Även fast vi bodde i samma lilla by.
Jag gillade o vara barn, jag var barn länge. det är inte alla som får vara det, många som måste växa upp tidigt.
Nu är jag vuxen, snart hela 30 år. 28 år för o vara exakt. 28 år idag. Så grattis på födelsedagen Erika!

Crazyyyyyyyyyyyyyyyy

Trött o förkyld. Fan va allt känns jobbigt då. Tålamodet är noll.
Igår natt sov Viggo så BRA! Tänkte att nu vänder det kanske, men icke! Inatt har han sovit uruselt o jag oxå. Har nog inte sovit ordentligt sen julas, typ. Känner att detbörjar ta på krafterna o inte få sova.
Men så är det.
Viggo är snorig, hostar o slemmar. Skriker o blir sur för allt. Jag blir trött, trött o åter trött.

Har skickat in ett jobb imorse, äntligen tog jag tummen ur.. Är ute i sista sekund, som vanligt. Sista ansökningsdag är på söndag. Så säkert har nån redan fått jobbet. Men det känns ändå bra o ha sökt, hoppas på det bästa.
Nu ska det skickas in fler ansökningar. Men avvaktar till Viggo inte sliter o skriker på mig. Lite svårt o koncentrera sig då.
Men även fast han är lite jobbig nu, så är han det bästa som hänt. Gullunge!!!!!

Nu ringde dom från "blomaffären" o ska komma med blommor till mig. Spännande! :)

Hejrååå

Har verkligen INTE tid att sitta här.

Sjuk, Sjukare, sjukast..

Känner mig risigare idag än igår. Mer ont i halsen o snorig. Viggo snorar massor oxå.. Vi skippar Tina idag o kryar på oss lite mer, hon hade lite o fixa idag oxå. Så vi satsar på o åka imorrn ist. För vi vill hälsa på!! :-) Det är ju så sjukt tråkigt o vara sjuk, börjar klättra på väggarna snart. Men vi ska nog ta en liten promenad sen,behöver frisk luft. Ska fixa lite frulle till oss nu, sen krypa ner i soffan o sova/vila. Nån som vill hitta på nåt nästa vecka?:-) Hejråå

Häng i soffan.

Jag ligger i soffan o tittar på halv åtta. Killarna busar i sängen o diggar musik:-) skönt o få ligga här själv en stund. Men snart vill jag gå o busa med dom. Innan idag sov viggo nästan 3 timmar, sen låg vi o gosade en halvtimme o härmade kossor. Haha! Så em har varit mkt bättre, lite gnäll o skrik, men inte så farligt. Imorrn ska vi kanske åka o hälsa på Tina, får se hur viggo mår. Men vore skönt o komma ut o göra nåt. Nu bus med grabbarna. Hejråå!

Trött i knopp o kropp!

Natten har varit lite bättre än förra. Men mkt gnäll o bök. Morgonen har varit gnällig. Nu äter vi frukost o viggo skriker o kastar allt på golvet. Helt ärligt så känns det som jag ska få ett psykbryt ibland. Jag orkar inte med skrik o gnäll. Längtar tills vi ska gå o sova nu o viggo blir på bättre humör.. Får dåligt samvete när jag skriver det här. Men ibland är man så trött. Nu stänger jag av mobilen. O ska försöka sova ner arga killen, helt sjukt vad en sån liten kan skrika högt!!

Men va bra!

Nu verkar det funka o blogga från mobilen. Perfekt! Kommer inte orka starta datorn idag, ska sova när tillfälle ges. Viggo vaknade redan vid 22.30 sen har han knappt sovit nåt. Han har gnällt o farit omkring i sängen. Han är förkyld igen, täppt i näsan. Jag har ont i halsen o kroppen. Ljuva förkylning. Orkar inte göra nåt. Vad har hänt sen sist? I fredas var vi o malin o milla bjudna till nikki på frukost,jättetrevligt! Vi fika,lekte,var ute, var på secondhand,lekte mer. Kul kul!! Köpte en liten 'skolbänk' till viggo på secondhand affären, så söt! Älskar såna ställen! När jag o nikki fick syn på den sprang vi fram, haha! I lördas var Tina här på filmkväll,mys!! Vi såg Dear John! En fin kärleksrulle. Fast vi missade rätt mkt då vi pratade o pratade. Haha! Så måste se filmen igen. Igår var en slapp dag, då jag inte var så pigg. Men vi var ute o lekte. Sen var dagen slut! Viggo har stökat ner big time redan, han springer hit o dit o drar i allt. Jag måste fixa kaffe !! Puss

Testar!

Hallå?

Frulle.

Jag o Vigge sitter och äter frukost. Han äter macka med leverpastej o ost, fast mackan kastar han bort. Så han äter egentligen bara pålägget. Jag dricker kaffe o har ätit en jättegod macka, som svärmor har bakat. Hade kunnat ätit flera st;) Har messat att hon måste lära mig o baka brödet.

Viggo har sovit så bra inatt, jag har sovit så dåligt inatt. Jag är så van att han vaknar vid 12 o sover oroligt resten av natten. Inatt vaknade jag vid 1 o tänkte "vart är viggo" haha, gick o tittade på han o han sov så gott. Låg precis som vi la ner han i sängen. Sen låg jag vaken o tänkte att snart vaknar han nog. Fullmåne ute, jag börja tänka läskiga saker. Shit! Skrämmer upp mig själv. Gick o titta på Viggo igen, sover gott.
Halv 3 vaknar han (säkert för jag var in o titta till han, oooooops) försöker sova ner han i sin säng, men lyckas inte så han får sova hos oss. DÅ somnar jag gott med ena handen i viggos o andra i Johannes. Då känner jag mig trygg när både mina killar ligger brevid mig.

SJUKT mörkrädd har jag blivit, även fast Johannes ligger brevid mig vill jag sova med en lampa tänt. TÖNT!
Men har sovit i mörkret några nätter nu.. (fast inte sovit bra)

Nu ska det bytas bajsblöja, sen ska vi krypa upp i soffan o mysa. Jag har inget smink på (än så länge) har en riktigt dålig dag, både i ansiktet och händerna. Så INGEN får komma hit idag. En sminkfri dag.

Hejsvejs.

Morgon bus!


Dra ut massa reklam är roligt!


Men det gör inget, han försöker ju städa upp efter sig;)

Morgonmys!!


Finaste!


Viggo redo för en promenad.

Jag och Viggo har varit ute o gått. Han gick med stapplande steg ute på gatan. Plockade upp löv och kittlade sig själv under näsan.
Spelat lite fotboll har vi oxå gjort.
Underbara underbara lilla du♥

Nu kommer han jätteglad med mina skor. Han har dammsugat så strömmen tog slut i den. DÅ blev han sur kan jag säga.
Haha.

Ska tvätta lejonmanen snart.
Sen leta kläder, eller välja mellan dom svarta leggingsen lr dom andra svarta leggingsen.
Urk spyr på min garderob.
Men what to do lixom!!??

Äta nudlar o sen åka ner till stan.

Tjing.


Städhjälp.


Viggo är så snäll så han städar upp efter sig :)


Den nakna sanningen är inte alltid så vacker.



Jag vill inte lägga upp denna bild egentligen. Så varför gör jag det?!
hmm, ja detta är ju jag. Med lejonman till hår och röda ringar(exem) under ögonen.
Detta är ändå en skaplig dag.
Det är ju så här jag ser ut.
Varje dag döljer jag mig under mitt smink.
Sminkar mig även när jag är hemma själv, för jag tål inte att se mig i spegeln.
Men nu är det ju såhär.
Jag är inte världens vackraste, med den finaste hyn och det är ju bara att gilla läget.
Jag tror att jag trycker ner mig själv ibland så mkt att jag inte vågar ta för mig av livet(söka jobb, osv osv..)
Detta är ett litet steg att visa vem jag är, utan smink som döljer.

Jag gillar bloggar där man är sig själv och bjuder lite på sig.

Så varsågod.


Ny jacka!


Här provar Viggo sin nya snygga jacka han fick av sin pappa igår :)
Den passar utmärkt till hans fina kepa oxå:)

Utanför vårt fönster.


Är det höst och vackra färger.


Charmtroll!!



När kameran kommer fram visar Viggo sin bästa foto min. GULLUNGE♥

Min fina vän.



Har suttit och läst gamla inlägg på Emmas blogg och OJ va jag har skrattat.
Hon skriver så roligt och minnen kommer upp.
Emma är en fin vän.
Som alltid får en på bra och spralligt humör.
Inte sitta o slappa utan hitta på bus o äventyr.
Sånt gillar vi!

Ett inlägg från hennes blogg:

Det bjuder vi på


Igår när jag och min gode vän Erika spatserade på byn, talade vi om hur tråkigt vi tyckte att det var att gå ut nufötiden och hur ens tanken på att vara bakis gjorde att man aldrig mer ville dricka sprit. Men sen la jag till att - Fast idag är jag så jävla raslös så ikväll ska jag bli aspackad. O så blev jag det och Erika gjorde likadant. Idag när vi satt och försökte komma ihåg om vi hade kul igår sa Erika - Alltså jag hatar folk som är på fest och inte dricker. Detta med tanke på att det var vissa andra som hade mycket lättare att komma ihåg vad vi hade gjort. Ähh, säger vi och går vidare med livet.



Bild från förr.


Jag vid Väggluskojan och en öl i min hand.


Tisdag.

Malin och Milla har varit här hela dagen, vi har ätit lunch (tråkig lunch) barnen har lekt och skrikit på varandra, haha. Gått långpromenad o snackat strunt. Härlig dag med härliga tjejer:)
Nu leker Viggo med sina 2 bollar, (det där får man tolka hur man vill) o jag passar på o sitta lite här. Idag kan jag inte ens gå in på internet med mobilen, kanske lika bra då pengarna bara försvinner då.
Igår skrev jag klart mitt cv, så nu ska jag söka jobb. JAG MÅSTE SÖKA JOBB.. Har ett jobb som jag ska skicka in på som jag tyckte lät intressant. Måste skriva ihop ett personligt brev bara, tycker det är så svårt o få till det bra bara.
Jag heter Erika och jag gillar...bla bla bla....
Önskar att det knackade på nån på dörren och erbjöd mig värsta lyxjobbet, med bra betalt o bra arbetstider. Bara att fortsätta drömma.

På fredag är vi bjudna till Nikki på frulle,Jaaa va kul!!! :))

Nu är jag kissnödig.

Hejråå.

Bild från förr.


Sandra skulle ta ett kort o precis då tappar jag skeden.
Jättekul:))


Bild från förr.



Jag o liten Nils. Sjukt att han fyller 3 nu i november.
Tiden den rusar.
Man ser att jag aldrig har brytt mig om mitt hår, skabb brud.


Det funkar inte!

Har bloggat lite i helgen från min mobil, men det visar sig att det inte funkar längre. Tråkigt, det var så smidigt med telen. Jag sitter ju nästan aldrig med datorn.
Igår var jag så sjukt seg o trött hela dagen, började med att jag ruskade om Johannes o trodde det var månda o att han hade försovit sig. haha!

Idag ska vi på Öf med Alfred o Petra:) Dom skulle prata om sömn, så det kan vara intressant.
Viggo sov i sitt rum inatt el, till kl 2. Men sen fick han fortsätta o sova hos oss, mest för att jag var så trött så jag kunde knappt hålla mig vaken.
På onsdag ska jag till Pauline på "klädparty", kul när det händer lite. Sen har vi ett maskeradparty o se fram emot:)

Nu ska det drickas kaffe.

hejråå.

Stört!

Bloggade inatt,men det inlägget är borta. Irriterande!!
Tyckte jag hade fått till ett roligt inlägg. Men en kort sammanfattning av det: Godis,vin,cola,chips,dipp,idol,skräckfilm,spökberättelser,tjejsnack.
Jättemysigt o roligt, men det kan väl inte bli annat med såna tjejer som Malin, Nikki o Elin. Lättsamma och roliga! Hoppas på fler såna kvällar!! ;)
Nu ska vi handla nybakta frallor o hämta hem lillplutten som sovit hos farmor o farfar. SAKNAR HAN!!
Men skönt med sovmorgon för mig o baby.
Puss

Mysteriet är löst!

Ibland tycker jag att viggo o viggos kläder luktar spya, nu har jag kommit på vad det är.. UTKLETAD LEVERPASTEJ! Där har vi boven.

Fast vid datorn.

Det är inte bra för mig att ha blogg. Jag fastnar vid datorn varje morgon när jag och Viggo äter frulle. han tröttnar jättefort på mig och blir gnällig, typ kom och lek med mig mamma!!
Men det är på morgonen jag har "tid" att sitta här en stund. Sen är det full rulle. Disken är avklarad, gött!
Nu är det jag som måste ta en dusch, det var inte soppåsen som luktade, det var JAG!

Nu måste jag lyfta min feta röv.

Hejråå.

(Soppåsen luktar faktiskt värst)

Dagens vi!


Bild från förr.


Viggo o Milla 15dec -10

Här var dom inte så stora o nu är dom redan över ett år:)
Viggo är riktigt rund o go, hehe!


Otröstlig.

Det luktar fisk i vårt kök! Varför blundade inte jag när jag gick o hämtade vällingen. Nu blev jag påmind om den stora tråkiga disken, soppåsen som har en rödspätta bit som hyresgäst. Det luktar o ser stökigt ut. Klarar inte av o ha ett stökigt kök. Vilar upp mig lite i sängen innan jag orkar ta tag i det. Viggo läser bok i sin säng, ibland leker han med gosedjuren. En ko och en hund slåss, ganska spännande o kolla. Nu har kaninen gett sig in i matchen oxå. Herregud hur ska detta sluta!? Inatt vaknade viggo skrikandes. Mardröm? Han grät,skrek o var otröstlig. Jobbigt när man inte kan trösta han. Till slut lugnade han sig,drack lite vatten och somnade där han känner sig trygg,på mitt bröst där han hör mitt hjärta slå! Hans händer krampaktigt håller i mina.. Lillkillen! Nu är det dags o byta dagens första nr 2 blöja. Tjing!

Jag och min baby!


Trött,men inte sovtrött.

Ligger ì sängen o försöker sova, är trött men kan inte somna. Då pillar man på mobilen o bloggar:-) Tittar på mina fina killar som sover gott, kärlek,kääärlek,kääääärlek,KÄRLEK!! Imorrn ska jag på tjejmys:-) det ska bli najs,se idol äta onyttigt(inte bra)prata strunt. Sånt som tjejer är bra på:-) Kul ska det bli iaf. På dan ska vi gå över till grannarna. Nä,kanske bäst o försöka sova. Puss o godnatt!

Fuldag!


Ännu en fuldag.

Så kära jultomte till jul önskar jag mig följande:

 Långt, tjockt o fint hår.
Fin hy.
Snygg o smal kropp.
Solbränd.
Vita tänder.
Snygga kläder.
Iphone ( Hahahaha NEVER)

Jag tycker faktiskt att jag har varit ganska snäll i år. Så hoppas att nån önskan slår in iaf.




Kärlek.



Jag tänker mycket på momma.
Fina momma.
Det är 5 år sen hon lämnade oss.
5 år av sorg och saknad.
Önskar att hon fanns kvar här hos oss,så hon hade fått träffat sina barnbarnsbarn.
Jag har fortfarande kvar hennes nummer i min telefon, kommer nog aldrig kunna radera det.

jag kommer alltid vara din fesse!


Mitt i veckan.

Redan onsdag. Herregud vad tiden susar förbi. Idag har vi haft Tina på besök, kul!:-) vi åt scones till frulle sen var det tänkt att vi skulle ut o gå. Men regnet öste ner så vi tyckte att det var mysigare inne. Blev lek på viggos rum, fruktstund,prat, titta på kort från vår greklandsresa,bada en nerkletad viggo som åt själv med sked. Ja,sen var dagen slut. Nu sitter jag o viggo o äter mat med tända ljus o längtar att Johannes ska komma hem. Ikväll blir det Halv åtta,bonde o greys. Ljuva tvkvällar,haha! Imorrn kommer farmor(svärmor) o hänger med oss, mys! Nu krystar bajskillen igen.. Hejråå

Viggos kalas outfit!


Måndag. Hosta, snor och slem.

Ny vecka. Veckorna bara susar förbi. Känns som det var en evighet sen mamma o pappa var här. Saknar dom alla så mkt!! Längtar tills vi ses nästa gång. Förhoppningsvis till jul! Vill inte fira julen här,det skulle kännas konstigt. Helgen har varit perfekt förutom vår förkylning. Längtar redan till nästa helg. Öf blev inställt idag, tråkigt! Hade sett framemot det, men tror inte det är så populärt om jag o viggo sitter där o hostar,slemmar och snorar. Men vi ska ha en lekdag med Alfred o Petra på freda ist. Stod o diskade innan, viggo lekte på golvet. Sen skulle han börja klättra på mig o drar av mig mina byxor. Ha! Hoppas ingen gick förbi o såg min stora vita röv. Självklart har jag ju trosor på mig. Men ändå! Nu börjar jag bli trött. Klev upp vid 8 o städade en massa,men skönt o ha det avklarat. Vi ska snart gå o mysa i soffan. Sjukt tråkigt inlägg det här blev. Hejråå.

Gammalt bröd.

Sitter i bilen, vi har varit o handlat ljung och en fin höstbukett till våra kompisar. Nyss var vi i stadsparken o matade fåglarna. Viggo ville inte dela med sig utan skulle själv ha brödet. Gammalt torrt bröd. Usch! Nu tar vi oss en raggarsväng, var nära o skriva bysvängen men den tar man i Hoting. Sen blir det hem o plantera, äta lunch o åka iväg igen. Ha en skön höstdag! Ps. Grattis till Milla som fyller 1 år idag.

Sängen.

Nu ligger vi i sängen. Viggo snarkar i sin säng. Johannes pillar på sin mobil(inte på mig,tyvärr;) o jag pillar på min mobil,undra om johannes tänker samma. Haha! Vi har tittat på nyaste pirates filmen, dom andra är nog lite bättre fast jag gillade den här oxå. Hoppas på en 5e film, mest kanske för att johnny depp är sjukt snygg som pirat. Jag börjar känna mig småsjuk oxå, har haft ont i halsen hela dagen. Får hoppas det inte blir mer. Jaha,nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Så kanske lika bra o avsluta detta inlägg, innan det blir ännu tristare än vad det redan är. imorrn är en ny dag, då ljung ska inhandlas o planteras då det inte blev av idag. Sen ett besök hos våra kompisar,tror vi kan kalla dom det. Men allt beror på hur vi mår. Okej, vi säger godnatt nu då. Förresten, igår fick jag veta en sak som gjorde min dag! Blev så glad för din skull min kära vän. Puss

Najs.

Där ser man. Ifall detta inlägg kommer upp på bloggen så kan jag blogga från mobilen. Ha! Man behöver ingen jäkla iphone. Vi har varit ute o gått i närmare 2 timmar. Lite för varmt tycker jag,men jätteskönt! Nu sitter jag o njuter i solen medans viggo sover i vagnen och johannes rensar ogräs. Ganska härligt. Jag älskar såna här dagar, när det bara är vi. O när man tar dagen som den kommer, ingen stress. Puss

oj oj..

Jag fastnade vid datorn. Kollade på gamla kort, oj vad det är kul! Kul att ha kvar o titta o minnas.
Tur att man kan ta kort, spara dom och titta. Minnas tillbaka.
Som resan till London som jag och baby gjorde, tur att det finns på kort då vi inte minns halva resan.
Men när man tittar på korten så verkar vi ha kul.

Nu måste jag slita mig härifrån. Ställa in frukosten, smöret är som sås.
Gå in o leka med grabbarna.

Hejsvejs.

Bild från förr nr 4.


Syskonen Karlsson.


Bild från förr nr 3.


Karate Jonte.
Väggluskojan -09


Bild från förr nr 2.


Jag♥Hoting


Bild från förr.


Liten Viggo♥


Lördag, dimma och snor.

Natten har varit bättre än igår. Viggo har sovit ganska bra. Men han är lite febrig, snorig och hes. Men glad! Han är typ alltid glad:)
Just nu sitter han och diggar till radion. Med snor rinnandes och brödsmulor runt munnen.

Igår när jag sa till mamma att Viggo var lite hängig, så sa hon: Åh stackare, är det mer händer på gång?..
Haha, näe det hoppas jag verkligen inte. Men kanske att det är några tänder på g. Kul!

Nu ska vi fortsätta fika.

Puss

RSS 2.0