Gott nytt år!

Då var det redan årets sista dag. 2011 har gått sjukt fort! Nu är vi redo för ett nytt år. Ett nyttigare år. Året då kilona ska rasa av mig. (Förhoppningsvis) ska satsa seriöst på träning o bra mat. Detta nyårslöfte kör man med varje år typ, haha! Kan ju hoppas att jag har mer jävlaranama i mig och karaktär denna gång. Men jag vill ju vara snygg när vi ska . . . . . . . . . . . . . . . . Och . . . . . . . . . . .!! ;-) Vi har en trevlig o mysig dag och kväll framför oss. En god 3 rätters meny, vin o skumpa! Viggo får självklart en 3 rättersmeny oxå, men han får skåla i vatten! Gott nytt år på er alla! Hoppas 2012 blir ett bra år o att världen inte går under. Tjipp tjopp!

Du är bäst!!


Dumma dig!

Ibland kommer den krypandes. Kan känna redan på morgonen att det blir en sån dag. Vaknar med en stresskänsla i kroppen. Tänker om man har glömt nåt viktigt, typ räkningar eller nåt sånt. Näe, allt verkar vara i sin ordning. Så jag vet inte vad det beror på, försöker koppla av. Men den håller ett hårt tag i mig. Oron, stressen och ångesten! Hela dagen igår var den där,värst framemot kvällen. Allt blir kaos i kropp och knopp. Fick "nässelutslag", Viggo fick hosta o blev lite rosslig igårkväll. Då tror jag att han är dödssjuk. Då blir oron ännu värre. Gud nej, vad jag INTE gillar dom dagarna och när jag inte vet vad det beror på. Idag är det bättre!!

Jaha

Julen är redan över för detta året. Det gick så fort så man inte riktigt hann med. Julen var bra, svärmor hade fixat god mat o Viggo fick finfina klappar. Men jag var nog mest i mina egna tankar. Hade o HAR en sån hemlängtan!! Smsar med Emma i skrivande stund o det gör inte hemlängtan mindre. Saknar mina vänner! Undra varför jag ska ha så svårt o sova för?! Jag sover som bäst på morgonen. Men på nätterna kan jag ligga vaken i timmar. Irriterande när jag faktiskt är trött. På måndag börjar Viggo inskolning på dagis. Det är både spännande och nervöst! Men det blir nog bra. Näe, om man ska försöka sova. Godnatt!

Världens finaste!


Mamma & pappa älskar dig mest i hela världen♥


Viggo säger tack!!




Viggo är så glad för sina fina julklappar.
Det blev paket öppning från morgon till kväll.
Tack alla så hemskt mycket för allt fint Viggo har fått.
Från norr till söder :)
Tack!!

Kram Viggo.


God jul!!!!



God jul på er alla!
Hoppas ni får en fin julhelg och att ni äter mycket mat o går upp massa i vikt;)
En JÄTTESTOR julkram till min familj där hemma. Jag tänker på er o saknar er.


Nu väntas en gooood saffrans"ostkaka" som svärmor har gjort.
Mums!


Kul jul!?

Jaha,här sitter jag på dass på självaste julafton, kl är ju faktiskt efter 12. Har ont i magen för jag tryckte i mig för mkt choklad o julmust till bingolotto, vann 100kr. (Hoppas inte tjuvarna läser detta nu). Sitter o lyssnar på regnet utanför. Regn på julafton, fy sjutton va tråkigt!! Känner mig som ett gnälligt barn som inte får som den vill! Jag vill vara hemhemma, sådetså! Men det visste ni ju redan. Har pratat med familjen som är samlade. Dom skrattar,skämtar o har skoj. Jag känner mig mest utanför o bitter som inte är där. Där är det kyla o snö,precis som det ska va!! Här är det regn o grönt ute!! Men bara o gilla läget. God tråk jul på er, näe jag e inte bitter.

Städa är också kul!


När man frågar Viggo om han vill hjälpa till o dammsuga.
Blir han så glad och ivrig och springer till dammsugarn.
Undra om han kommer att tycka det om sisådär 10 år?:)


Leka är kul!


Kojor.

Viggo och hans kojor. Han älskar att gömma sig där han krypa in. Typ som bakom gardiner, under diskbänken, i vår garderob där han oftast springer in i när han ska bajsa, haha! bakom sin bokhylla, bakom jackorna ute i hallen. Ja, överallt där han kan gömma sig.
En dag sov Viggo i sin koja under diskbänken:)


Jul,tjat o gnäll!

En vecka kvar till julafton idag, o jag vet att vi ska fira här nere. Men ändå går jag o inbillar mig att vi ska sätta oss på tåget som tar oss hem till norrland. Måste vara sjuk i huvvet när jag går runt o TROR att vi ska åka hem, när jag VET att vi inte ska det. Hoppas på att det ska komma lite snö så man får lite julkänsla, jag vet ju att hemma är det snö! Åh:-( Jag vet att jag gnäller o tjatar om detta, men det hade varit en sak om man bodde närmare varann o sågs oftare. Men julen o sommaren är ju min chans o få umgås med min familj och vänner. O nu blir det inte så. Vem vet när vi kan ses nästa gång?! Till sommarn? Då blir Emmy redan året. Det måste vara guld värt o få bo nära sin familj. Jag vill ju att momma o moffa oxå ska kunna få sitta barnvakt åt Viggo( Farmor är guld värd, o är såå bra med Viggo) men dom vill ju oxå finnas där för oss. Jag vill att småkusinerna ska få leka o busa med varann. Jag tror dom skulle ha så KUL ihop. Jag blir bara ledsen när jag tänker på det o kan känna mig så ensam. Men julen blir nog bra här, jag har ju mina fina killar!! Mina tankar kommer nog vara uppe i norrland. Nu frukost sen städ,tvätt o sånt kul! Tjing.

Hallå hej hej.



Grejen är som så att vårat internet har slutat att fungera, o inga pengar har jag haft på min mobil.
Surt, så surt.
Har varken kunnat läsa eller skrivit.
Nu lånar jag datorn hos svärisarna. Viggo ska sova här i natt. Nu busar han o Johannes för fullt.
Springer hit o dit o flamsar:) FINASTE FINASTE Viggo!!!

Idag har vi haft Malin o Milla på besök.
Det har kramats, pussats, busat o lekt.

Har fyllt på min mobil nu, så nu kan jag uppdatera lite mer.

Tjing.


Första snön.

Innan Johannes åkte till jobbet viskade han att det var snö ute. Mysigt tänkte jag och somnade om.
Efter frukost var jag och Viggo redo för snön. Påklädda och ivriga att komma ut.
Viggo tyckte det var jätteroligt att leka i snön, jag oxå för den delen :)



En jättemyig utedag!



tjing!


Att fixa ett julkort..


...är inte det lättaste när lillkillen inte vill samarbeta med sin mamma!:)


Oh oh oh..

Gårkvällen innehöll tjejmidda,drinkar,vin,spel och mkt skratt! Sen blev det krogen o jag kände mig äldst, haha! Kände inte för o visa några dansmoves denna gång, så tittade på dom andra ist:-) Men kul hade vi o Malin fixade gratis drinkar. O gratis är gott!;-) Tog bussen hem o den var överfull , tyvärr hade andra bussen jag skulle byta till slutat o gå. Så det var bara till o gå hem uppför berget. En promenad jag gärna hade sluppit. Det var så skönt o komma hem o krypa ner hos mina fina killar. Pigg är jag även fast jag inte var hemma förns halv 4 inatt, är ute o ränner så sent som värsta ungdomen;-) haha. Hejsvejs!

Det ska börjas i tid.

Ni vet den här H&M reklamen med en tjej i underkläder med super push? Igår när den kom på tvn, pekade Viggo på henne o sa: KAKA! Jag vet inte, men han kanske tyckte hon var smarrig som en kaka. Som sagt, det ska börjas i tid;-)

RSS 2.0