Ha ha ho ho hi hi.

Ställde mig på vågen nyss o trodde inte mina ögon! Jag vägde mkt mindre än vad jag brukar, oj tänkte jag. Det var nog träningen som gjorde det igår;-). Tittar på siffrorna och ler o njuter,innan jag kliver av vågen o inser att den har fått FNATT!! Men nån dag långt fram i tiden ,kanske den visar så på riktigt. Nu, jobb!!

Nu är vi igång, baby!

Efter jobbet idag åkte vi och gosade med Viggo plutten. Åh vad jag saknar han när han inte är hemma. Han ska sova hos farmor inatt med, så jag längtar järnet tills imorrn efter jobbet då vi hämtar hem han:-) Iaf efter vi hade gosat o pussat en massa, åkte jag och Johannes o tränade. Det känns såå skönt o komma igång och roligt att träna med baby:-) efter träning så solade jag igen. Så vi har typ nyss kommit hem. Lite häng framför tvn innan det är dags o sova. Imorrn heldag på jobbet igen. Sen ledig 2 dagar, båda dagar är uppbokade med roliga saker. Puss o hej, jag saknar dig!

Vem är du?

Skulle va roligt o veta vilka som läser min blogg :-) jag har inte överdrivet många, men runt 20st. Så vem är nì?:-)

Söndakväll.

Ja,då var det söndakväll igen. Imorrn är det en ny vecka med jobb hela månda o tisda. Sen en kort dag på fredag. Vi har lämnat Viggo hos farmor o farfar ikväll, o lika tråkigt och jobbigt som vanligt:-( När vi lämnat lillkillen åkte vi o solade,skönt o bra för eksemen. Sen har vi varit ute o sprungit. Herregud!! jag har ingen kondis, men nu ska det bli ändring på det. Nu blir det en dusch, sen mys framför tvn med baby. Hejråå

Bild från förr.




Give it to me Baby. aha ahaaaaa..
(Vill ha min smala kropp igen..)


Saknar.



5 år sen du lämnade oss.
Saknar och tänker på dig varje dag!!
Finaste momma.



Bä bä vajko lamm,
monka sonka villo ja.
nå nå racki sacki,
mylleri tekkeli tenneli.
bue ham e farli
bue ham e farli
axan saxan picko picko
lio lio lej HEJ!!


Såå himla sött!

För nån dag sen kom Viggo med en lapp till mig. På den stod det: pappa älskar dig mamma. Johannes hade sagt till Viggo att han skulle ge den till mig o det gjorde han oxå! Finaste killarna.

Bild från förr.



Jag och Mamma på fiskesemester i Norge.
Hur underbart som helst.


Vilse i pannkakan.



Igår var Malin och Milla o hälsade på oss.
Det blev pussar;) lek,lunch och en promenad som tog oss in i dom mörkaste skogarna.
Vi gick till hakarp och jag trodde mig veta vägen hem genom skogen. Men ack vad FEL jag minns!
Jag hade inte ens mottagning på min telefon. Malin försökte se på sin gps i mobilen vart vi befann oss.
Till slut vände vi och hittade några att fråga.
Så vi fann vägen som skulle leda oss hem.
Ingen var gladare än vi.
Över 2 timmar var vi ute o vandrade, leriga o skitiga blev vi.
Så förlåt Malin att jag "lurade" iväg er.. Hahaha ;)

Snart dags för veckans sista jobbdag. Blir bad i relaxen och en promenad. Sen tar vi helg:)

Hejråå


Mysmorgon.

Det är så skönt att ha Viggo hemma efter 2 nätter hos farmor o farfar.
Att få vakna o pussa och mysa med han på morgonen är det bästa som finns♥
Han sover mkt bättre nu än vad han har gjort på länge. Viggo sover till 9 på morgonen, och det är ju riktigt skönt!
Får hoppas att det fortsätter så nu bara;)

Idag blir det lite pyssel hemma. Måste börja städa lite inför advent, tvätta och kanske baka nåt.
En promenad skulle sitta fint också.
Men innan allt detta så ska jag kolla på hem till gården, YIHOOOOOO :)

Hejråå.

Dagens vi!


Pussa o krama.



Ska snart åka iväg till jobbet, känns fortfarande konstigt att jag har ett jobb.
Men det rullar på bra och jag trivs.
Idag innehåller dagen lite musik och ridning.
Imorrn och på torsdag är jag ledig, och OJ vad jag längtar!!
Då ska jag pussa, krama o gosa på Viggo dagarna låååånga;)

Tjing.


Viggo + koja = Sant!



Viggo älskar att krypa in i kojor.
Här myser han för fullt:) Han brukar få äta lite mums i sina kojor.
Här har han ätit massa russin.

I LOVE YOU!!!


Så mycket kärlek!



Tyst...

Nu är det bara jag o Johannes hemma. Vi dricker julmust och äter skumtomtar. Fick ett MMS på finaste Viggo nyss,han hade somnat på farmors arm. Lillplutten vår. Jag undrar hur det går o åka utomlands nästa år utan Viggo, en HEL vecka:-( oj oj, det blir tufft. Näe nu ska jag gosa på min man, eller man är han ju inte, inte än iaf;-) (pik till dig Jonte) Godnatt på er.

Helgerna går fooort!

Snart har ännu en helg passerat. Fort går det! Poff säger det bara o så är det en ny vecka. Helgen har varit mysig. Tacos o film i fredas. Igår hade vi gäster på mat. Köttfärsfyllda tortillas med chilisås och panacotta till efterrätt bjöds det på, o lite vin slank ner:-) Mkt trevligt! Imorse började dagen med ett bad för mig o Viggo medans Johannes tog hand om gårdagens disk och fixade god frulle till oss. Han är rätt så bra Jonteboy;-) Fick ett MMS av Sandra idag, där det var ett kort på snön som har kommit i Hoting. Hon tyckte vi skulle komma hem o leka med dom. Hade mer än gärna gjort det, o jag blev påmind om att vi inte ses i jul o kan leka då:'( Jag VILL ju hem!! Snart ska vi skjutsa Viggo till farmor o farfar, han ska sova där inatt. Jag jobbar heldag imorrn. Lika jobbigt varje gång o lämna han:-( men jag vet att han har det BRA där. Längtar till nästa helg. Helgerna är så mysiga, o nu när jag jobbar på veckorna. Är helgerna ännu mer värdefulla o på fredag ska vi ha glöggmys med Tina o Peter. Vet inte när jag träffade Tina sist. Kan ha varit när hon hade LÅNGT svart hår, rockiga kläder, en röd handväska och en SVARTsminkad Erki vid sin sida. hahaha;-) Nu ska Viggos väska packas. Tjing.

Sommar!!


Jag vill ha sommar och bygga sandslott i sanden med Viggo o Jonte♥


Sovmorgon.

Imorse sov Viggo till 9. Det tackar vi för:-) Han busade på golvet o jag låg kvar o sträckte på mig till halv 10. Lovely! Sen såg vi på tecknat o Viggo drack välling. Pratade med Sandra o Emmy. Emmy pratade för fullt, hehe. Nu äter vi frulle, och det är ägg o prickikorv som gäller idag oxå. Ägg ÖVERALLT! haha. Idag är jag ledig,men ska ner på ett möte på dagcentret om ett tag. Hejråå.

Dagis,snor,hosta och kaffe.

Idag jobbar jag halv 3-5. En kort dag som innehåller fika, åka färdtjänst och en timmes promenad. Det är mysigt o få vakna och gosa med viggo på morgonen. Jag saknar ju han så mkt på dagarna. Det tar nog ett tag innan man kommer in i det "nya livet". Jag har varit hemma så länge med Viggeboy o nu är man borta hela dagar ifrån han. Snyft!:-( Vi har busat o ätit frukost som bestod av prickikorv mackor,ägg,yoghurt och massa kaffe för mig. Har inte sovit så bra inatt, då Viggo blev förkyld och lite febrig igår. Han har grinat o bökat hela natten. Lillplutten. Har ringt dagis o dom skulle snart skicka ut platserbjudanden. Men det är ett sånt tryck, så vi kommer inte få där vi vill:-( Va fan!!! gatt alla få barn samtidigt som oss!!! Men det blir dagis i januari o i hakarp kanske. Jag vill ha här på egnahem!! Kanske får anställa farmor på heltid?;-) haha. Nu ska jag försöka sova ner lillkillen, så jag hinner hänga tvätten, sätta på en till maskin o fixa mitt fula fejs! Tänkte att jag ska kolla på hem till gården idag, har inte sett det på flera v. Herrejisses. Hejråå

Dagens glasögonorm!


PUSSUNGE!!!


Lille plutt!

Viggo sover hos farmor o farfar inatt, o jag SAKNAR han!! Han har varit lite mammig idag, så imorse när jag gick grät han o nu var han gnällig o ville vara i min famn. Så jobbigt o gå ifrån han då:-( Hur blir det när han ska börja dagis?! Usch hemska tanke. Imorrn börjar jag jobba på riktigt. Helt själv. Nervös. Imorrn är dagcentret stängt, så blir en hemmadag på fm o ridning på em. Nu en snabbdusch sen popcorn o ensam mamma med baaaby. Godnatt!

Mosters gofis!


Nils 3 år idag!!


Bakat liten kaka!

När Johannes åkte iväg o spelade innebandy, så bakade jag och Viggo. Det blev ingen tårta. Men en god sockerkaka o chokladbollar, jag vet inte om jag fick så mkt hjälp av Viggo egentligen, han busade mest. Vi har nyss fikat o nu ligger vi o slappar o samlar energi. Vi ska ut o busa och ge fåglarna mat. Jag älskar min lilla familj, det bästa som finns är o vara med Johannes o Viggeboy. Puss o hej!

Idag är det Nils dag + alla pappor.

Idag fyller vår älskade Nils 3 år. Ringde o gratta han nyss, då hade han öppnat alla sina paket o tårta var på ingång. Att tiden går fort! Han är stora killen nu. Hade vart kul o varit där på hans kalas. Viggo avgudar Nils:-) han är helt klart en favorit!! Det är inte bara Nils dag utan det är ju även farsdag. Har grattat bästfarsan! O Viggo har grattat Johannes med paket o en skraplotts julkalender från bingolotto. Är ju meningen att man ska skrapa en ruta om dagen, men här är vi ivriga. Hela är skrapad. O ingen vinst. Men hjärtat var i halsgropen då jag trodde vi hade vunnit en resa till thailand. Haha, shit! Det hade inte varit fel.. Hejråå

Tjoo..

På väg från Habo nu, har varit där o fikat o Viggo har lekt med Söta Leo o Sara. Sara hade en liten dansuppvisning för mig, haha! Dom är för go barna. Viggo blev så trött, så han sover nu. Vi tar en raggarsväng o funderar på vad vi ska äta. Denna mat alltså!! Hade jag varit rik så hade jag anställt en kock! Jag längtar efter sol o värme. Nästa höst ska vi åka utomlands med Sandra o Pelle, jag lääängtar! Då blir det slappa vid poolen,läsa böcker o dricka goda drinkar. Ooh yeah! Saknar min familj o mina fina vänner där hemma.. Vi kommer att stanna här i jul då jag ska jobba mellandagarna. Känns inte ok o be om ledigt det första man gör. Men det gör riktigt ont i hjärtat då jag tänker på o inte fira jul hemma:-( första gången jag firar utan min familj. Men jag hoppas vi kan åka hem början av nästa år. Dumma avstånd! Blev visst ett inlägg om allt möjligt.. Hejråå

Kär!

Det är rätt coolt det här med kärlek. Att man träffar nån o bli kär i, o att den oxå blir kär. När det finns miljontals andra. Rätt coolt. Att man kan vara kär, men det inte funkar o inte känns rätt. Sen träffar man den rätte o det känns i hela kroppen. Att alla val man har gjort i livet förde mig hit. Människorna jag umgicks med, förde mig till Johannes. Vi blev snabbt vänner o jag vet ingen som jag har klickat med o haft så kul med direkt som Johannes. Det var nog inte så oväntat att det skulle bli vi. Pirret i magen infann sig rätt fort, o den kärlek jag känner för honom är så innerlig o stark. Så det är coolt det här med kärlek o val man gör.. Jag är lycklig!!

Ja må hon leva..

Grattis till finaste mamma som fyller år idag! Önskar så att jag var hemma o kunde fira med er. Hoppas du får en underbar dag!! Grattis till mig o Kim som har haft körkortet i 9 hela år. Vilken användning jag har haft av det:$ Usch, jag skäms. Mer bilkörning får det lov o bli. För 9 år sen var jag o kim i vilhelmina. Nervösa som tusan.. Haha! Jaja,tuta o kör..

Fredag-JAAA!

Efter jobbet idag tar vi helg. Johannes är hemma idag med Viggo. Grabbdag!:-) Sen blir det affären o införskaffa allt till tacosmyset. Jag gillar fredagar. Ikväll kanske vi lyxar till med lite vin;-) Vi har inga planer för helgen o det är rätt skönt. Vi kanske ska till habo o hälsa på. Annars blir det lugna gatan! Hejråå..

Så sött!

Viggo har lärt sig o göra slängkyssar! GULLUNGE!!! Man märker nu hur kasst jag egentligen såg, jag ser så BRA nu, sjukt skönt.. Imorrn ska vi se på teater o bada i relaxen, sköönt jobb;-) Godnatt!

Jag har blivit med glasögon.



Ser jag inte smartare ut så säg?;)
Blir lite dåligt med bloggande nu, men snart är jag tillbaks igen.
Snart dags för jobb.
Nästa vecka går jag bara brevid på måndag. Sen är jag själv. Hmm.. Det blir pirrigt!

Hejråå


Torsdag.

Snart är första veckan gjord, o hittills har det gått bra o varit kul. Men jag kommer vara nervös den dagen jag är själv. Blir inskolning 2v till efter denna. Eftersom jag inte går heldagar varje dag. Imorrn blir det bad på relaxen. Skönt, men usch för o visa det vita fläsket i baddräkt,haha. Ikväll ska jag upp till a6 o kolla synen,det är verkligen på tiden. O när vi ändå talar om ögon, så är mina blåsor kvar + att det är fler nu:-( Viggo saknar sina lekkompisar o jag med! Haha. Så om ni vill så vill vi gärna ses snart, när jag inte jobbar heldag. Malin o Nikki va säger ni?;-) Hejråå

Tisdag.

Redo för min andra dag. Idag blir det en heldag, på em ska vi ut o rida. Eller vi går brevid. Men kul ändå! Nåt jag stör mig på är min jävla hud!!! Jag är fruktansvärt avundsjuk på er som inte har eksem, tror inte ni förstår hur sjukt jobbigt det är. Jag går upp en timme innan jag ska åka o bara för att jag måste smörja o smörja o sminka och försöka dölja skiten. Jag vill kunna vakna på morgonen o slippa allt det. Jag mår dåligt över detta. Nu har jag fått några små vätskefyllda blåsor på ena ögonlocket?! Vad är det lixom? O inte ser jag ett dugg bättre ut när jag har sminkat mig. Kladdigt o rödflammig iaf. URK! Behövde gnälla av mig lite så här på morgonkvisten. SAKNAR FINASTE VIGGO!!

RSS 2.0