En underbar dag med Malin och Milla!


Lek hos storkusse!


Det hela slutade med en krogsväng..


Viggo!

Utvecklingssamtalet igår gick bara bra!! Bara positiva ord om lille Viggo. Glad jämt, mysig, var duktig på att sysselsätta sig själv, gillar att vara ute och leka och älskar när dom har vattenlek inne. Vi fick se lite kort på Viggo och han ser så nöjd ut. Vi märker att han trivs och är trygg där så det är så skönt! Runt tio ska vi gå bort till dagis. Vi brukar gå lite tidigare så vi kan stanna på bron och titta på bilarna som kör och på vattnet. Kanske bäst att fixa till sig nu då. Vi går båda runt i pyjamas och frulle ska vi hinna äta. Jag måste sminka mitt fula fejs. Har fått blåsor runt munnen. Tack för den lixom!!! Ikväll blir det Aw med Malin. Från början var det tänkt med filmkväll hos Nikki,men hon blev sjuk. Sen var det prat om bio,filmkväll hos Malin o till sist blev det aw. Trevligt!! Tjiiing.

Igår..

Lediga dagen igår blev en innedag. Det var tänkt att vi skulle ta en promenad ner till huskvarna, men det skulle komma hit en gubbe och byta vattenmätaren, så vi var tvungen att vänta på honom. Han skulle komma nångång mellan 11-12 och självklart kom han 12 och Viggo hann somna. Så promenaden blev inställd eftersom Viggo sov i 3! timmar!! Sen var ju vädret som det var. Sjukt trist med regn. Svärmor kom hit och vi hade lite knytkalas. Alltid gott och äta andras mat. På kvällen gick jag och svärmor över till grannen på tupperware party. Kul och herregud vilka fiffiga grejjer det finns, men ack så dyrt! Så det blev lite småsaker, sen fick man en gratis gåva och det gillar vi!! Hade inget kaffe hemma igår på hela dan och shit vilka abstinensbesvär man får. Tog dock igen det på kvällen! Grabbarna var ute och lekte igårkväll över en timme, Viggo hoppade i alla vattenpölar och hade skoj. Mindre skoj för Johannes o ta hand om en blöt och geggig pojke, haha! Men han har sovit gott hela natten och vaknade halv 8 och det tackar vi för. Lite sovmorgon är aldrig fel. Idag blir det tvätt och städ. Vi ska gå ut o h hoppa i vattenpölar oxå. Sen ikväll ska vi på utvecklingssamtal på dagis.. Åhh hur sött!? Snart fredag och lååång helg. Slutar jobbet 4 imorrn och börjar onsda halv 3, så blir lång ledig. Har redan massa planer för helgen. Mys!! Tjiing!

Morgonmys!!


änglavakt-älg-krock-dramatiskt-lillebror! Tack som fan att det gick bra!!


Ledig dag med lillfisen!!


Igår var man kung, idag är man lugn!!


Saknar!


Lilla trädgårdsmästarn.


Du är stark!!

Dåliga,hemska och jobbiga saker händer. Det gör det i allas liv. För ingen är perfekt och saker händer. När det händer nåt i min familj så tar jag på mig att det är mitt fel!! En väldigt jobbig känsla att känna. För jag är ingen superkvinna som kan få under att ske. Men det är att jag vill ju finnas där och stötta och peppa. Inget hade väl blivit annorlunda ifall jag hade varit där. Men känslan av att veta att jag inte kan åka hem bara sådär tär på mig. Jag vill inte sitta 100mil bort o vara hjälplös. Jag vill vara hemma där jag kan hjälpa till och bara finnas. Men nu sitter jag här,helt ensammen och får ta allt på telefon. Jag vet ju att du fixar det här!! Vi är starka och hjälps åt. Även fast jag är här så finns jag alltid vid din sida!

Nils sa:

Sandra med familj låg i rummet brevid oss, vi sov med dörren på glänt. Nils vaknade och satte sig upp och frågade: Vad var det??? Sandra eller om det var Pelle svarade: Det är Johannes som snarkar. Nils; phju, jag trodde det var en elefant!! Sen somnade han om direkt! Haha dessa underbara grodor som hoppar ur barns munnar!

Finaste tjejen!


Kuddhäng!


Jag och min nya frilla,syns inte så väl men jag den gilla!!


Titta ett tåg!!


Tut tut säger Viggo.

Viggo har blivit intresserad av tåg. Då ma och pa bor nära järnvägen och timmertåg som kör då och då dagarna långa, har Viggo fastnat för tåg. Så när Nils och Viggo hörde bommarna åka ner sprang dom till fönstret för att kolla. Nu får han nöja sig med att titta på youtube. Som bilden nedan visar så blev det ingen fångst inatt. Hoppas den har lämnat oss för gott. Jag vill ju egentligen inte skada den. Det är roligt att se Johannes rädd. Nu får han känna hur det känns när man är rädd för nåt djur och man har det i huset. Alldeles nyss kurrade min mage till och Johannes hoppade till på stolen och frågade med uppspärrade ögon; Vad var det!!??Haha, så kul och se! Självklart räddar jag honom från möss som han räddar mig från spindlar. Det var väldigt tyst och tomt att vakna här imorse, jag gillade att trängas med 11st i ett litet hus. Skulle kunna bott så lite till. Kaos men härligt!! Idag blir det tvätt,städ och småfix. Sen ska vi till grannarna på kaffe. Imorrn är det jobb som gäller igen. Kan väl inte påstå att jag längtar. Jag räknar dagarna tills vi åker hem igen...

Ingen fångst inatt..


Som man brukar säga..

..När katterna är borta dansar råttorna på bordet!! Vi kommer hem och inser att en oinbjuden gäst har hängt i vårt hus. Nån har gnagt på kylskåpet!!!! Och mus bajs i alla rum. Kul? Nää äckligt! Ville lixom inte ens komma hit än o så kommer man hem till snusk. Usch och fyy!!!

Puss


Det är med sorg i hjärtat..

..Jag lämnar mitt Hoting! För denna gång,vetskapen om att det är 3månader tills vi ses nästa gång gör det inte ett jävla skit bättre!! Jag blir arg,bitter och irriterad!! Jag vill inte lämna min familj!! Sitter i bilen och tårarna rinner hela tiden.. Ångesten är total och det känns som hjärtat ska slitas ut av smärta. Helt ärligt så känns det så. Inget hjälper. Inte ord om att vi ses snart igen.. För det är nu vi måste säga hejdå och skiljas åt.. Om och om igen får vi skiljas åt och varje gång dör nåt i mig. Hjärtat brister gång på gång. Nu jobbar jag hela veckan lång,kanske lika bra!! Jobbet får en att tänka på annat. Resten av tiden vill jag gömma mig för omvärlden och sörja!! Dramatiskt??! Jaa,kanske det. Men jag är ledsen . Sjukt jävla ledsen. Tack för denna gång, vi ses i sommar!!

Bästkussarna-So happy togheter!!


Jag som luciakandidat i 9an!


Vi har så kul ihop!!


Mommas killar!!


You and me are fun fun fun!


I love you!!


Nu var det dags..

Dessa avsked. Jag klarar inte av dom. Robban är den första att lämna gänget. Dom åkte precis härifrån. Vi har väl inte hängt varenda dag, men det är vetskapen om att vi är under samma tak. Så när Robert åkte fällde jag en tår.. Imorrn åker vi härifrån och på lördag åker Sandra,Nils och Emmy. Usch vad jag avskyr detta!! Jag får sån ångest!! Just nu har vi "tjejkväll" Ma, jag o Sandra färgar håret. Får se hur vi ser ut när vi blir klara. Grabbarna leker med bilar där nere och Emmy övervakar så det går lugnt till. I love it!!

Norrland i mitt hjärta!

Dagarna bara rusar förbi och det vill jag inte. Alla är vi hemma och visst ibland blir man lite koko i huvvet av gråt,skrik och bråk ibland. Men jag vill stanna!! Jag älskar att vara hemma. Det är så roligt för Viggo o leka med Nils, och som sagt även fast det blir bråk ibland. När dom vill ha samma leksak eller när dom bråkar om vem som ska mysa med momma. Momma blev snabbt en favorit för Viggo, han var hellre hos henne än mig. Haha. Men när grabbarna bus leker på som bäst så önskar jag mest av allt att vi bodde närmare varann. Dom springer efter varan,tittar på tåg o kramas. Viggo härmar Nils i typ allt!! Visst att det är typ 3 månader tills vi ses nästa gång.. Men det händer mycket på 3 månader. Emmy blir ju närmare året. Jaja det är såhär det är,men inte som jag vill!! Nu ska jag ta en dusch sen gå ner och busa med barna. Tjiiing.

Grabbarna mys!!!


Kusinerna<3


En dag på isen.


Lillkusse.


Påskgodis är ett måste!


Till Kim!



Jag satt och kollade igenom lite kort och hittade den här. Det är nog bara Kim som förstår mig;)
Haha, det var så kul och herregud vad jag längtar tills du flyttar ner hit.
Jag♥Dig!


Shiiiit..

Då är dagen här! Ikväll styr vi kosan mot Hoting♥
Känns faktiskt lite overkligt när jag tänker på att imorrn är vi hemma där. Overkligt men så sjukt jävla KUL!!!!
Jag behöver det här! Träffa alla och bara få vara hemma.

Åhhh det bara pirrar i magen av glädje!!


Trevlig påsk på er!

Mitt i kaoset fann han läs ro..


RSS 2.0