Mammas lillälskling!!


Lillponken 1 ½ år.


En liten present fick Viggo av oss.
Ett parkeringshus. Det tycker Viggo är jätteskoj:)


Utflykt i bilder.


Dumma telefon.

Min gamla telefon var mer o lita på. Jag kommer inte in på blogg.se har försökt tusen ggr. Bara tur att jag kom in nu. Fast det är säkert blogg.se som krånglar och inte telefonens fel. Men jag skyller på den. dumma dumma telefon. Jag är inte så mkt för prylar o skit. Jag vill lägga in bilder från vår mysiga picknick vi hade tidigare idag. Vi packade med oss sittunderlägg, varm oboy,ostmackor och festis till Viggo. Sen bäddade vi ner Viggo i pulkan och gick genom skogen, vi stannade på en jättemysig plats och fikade. Smakar så gott ute. Viggo tyckte det va så gott med ostmacka.Nu ligger vi o myser i sängen. viggo har sovit två timmar. Viggo blev ju 1 1/2 år i torsdags.. Stora fina underbara Viggo. Vårt ALLT!!! Får se om jag kan lägga in bilder sen. Tjing.

Fina tulpaner.


Jag älskar er!!


Hej torsdag.

Jag har inte lärt mig hur jag både lägger in bilder och skriver i samma inlägg. Därför får det bli bildinlägg och textinlägg. Jag och Viggo sov till halv åtta imorse, sen tittade vi på tecknat,käkat frulle,varit ute och åkt pulka, vinkat till en hund, tittat på en grävmaskin, skottat. Nu ligger vi i sängen och myser. Viggo sover och jag har tittat på hem till gården. Kort jobbdag imorrn, slutar halv tolv. Då ska jag hämta Viggo på dagis och vi tar en promenad hem. Sen är det helg igen. Veckorna bara springer iväg. På lördag ska vi nog göra stan. Sen får vi se vad vi hittar på. Jo vi ska ju göra en pulk utflykt, haha. Vi ska fixa fika o ta med oss o sen får Viggo åka pulka genom skogen tills vi hittar ett mysigt ställe o fika på. Jag älskar helger , bara få mysa o hänga med mina grabbar. Lovely! Tjing

Frukostdate med den bästa!


Finaste!!


Uteliv.


Söndag.

Nu har vi varit ute och gått en timme. Bäddade ner Viggo ordentligt. Så skönt när solen lyser och det är snö. Fint!! Nu ska vi bädda ner oss i soffan o se en film. Synd att helgerna går så fort..

Lillplutten är febrig..


Snälla killen<3


Killen blir sur när han inte får som han vill.


Knäckebröd är livet!


<3


Hej.

Det är faktiskt så här att jag inte riktigt har kommit in i min nya tele. Det blir mkt svordomar när jag ska skriva sms och blogginlägg. Men jag lär mig, sakta men säkert. Viggos 2 första riktiga dagis dagar är förbi. Måndag och tisdag var han där från halv 7 till halv 5. Två långa dagar, men det hade gått så bra. Han är tydligen lite busig;-) han gillar att ha musik på o får han inte som han vill. låtsas han att gråta..haha. Fröknarna tycker han är duktig och glad. Imorrn blir det 11-16 på dagis. Han verkar trivas där,så det är så skönt. nu ska vi äta frulle o sen gå ut en stund. Tjing.

I love you!!


Jaa vad säger man??


Jag har bestämt mig!

Flera gånger har jag sagt att jag ska sluta äta onyttigt o bla bla bla.. Det har gått typ en vecka sen har man skitit i det. För det händer ju ändå ingenting med vikten!!! Ja, sjuk i huvvet är jag nog. För jag tror att bara man har bestämt sig att inte äta skit o röra på sig mer så kommer kilona att rasa, men så enkelt är det inte!!

Men denna gången är det seriöst! Jag har INTE ätit nån godisbit, ingen skräpmat eller läsk på 2½v. Haha, det är ju ingenting egentligen. Men ganska duktigt, för det brukar ju slinka ner lite godis på helgerna. Ehh, kanske oxå nån på veckorna. Ooops!
Förut har vi haft en dag(lördag) då vi har fått ätit godis. Men även det ska jag skippa. Sluta helt med det!
En gång för typ 6 år sen så slutade jag äta skräpmat och cyklade mkt, då gick jag ner 8 kilo. Då vägde jag 60. Det är ju verkligen drömvikten. Men min målvikt till o börja med är 68. Det är typ 11kilo som ska bort.
Kommer jag att lyckas? Jaa, det kommer jag.
När jag är bättre i min förkylning så är det träning som gäller för hela slanten. Sen funderar jag faktiskt på att gå med i viktväktarna oxå. Vi får se...

Men Yes. Nu är det pepp pepp pepp!!!!

Heeeeeeeeeeeeeeejja ERIKA!


(Måste skriva detta öppet i min blogg, så att ni vet om att ni INTE ska bjuda på nån gofika.. HA HA)




Inskolning. Dag 7.

Viggo var ju ledsen igår när Johannes hade vinkat hejdå. Men i typ samma sekund som han stängde dörren om sig och gick, hade det gått över:)
Så det hade gått jättebra!! Det är så skönt att höra. Idag är han där från 8.30-11.45 Han var lite snyftig när Johannes sa hejdå, men Johannes hade "gömt" sig och spanade in 1 sek senare, då var allt frid och fröjd:)
Duktiga killen!!!! :)


Snart..

Snart ska Johannes åka och hämta hem Viggo. Jag är så spänd på hur det har gått. Idag har han ju varit iväg 3 timmar själv. Han var ledsen när Johannes skulle åka, Han grät och ropade pappa och sprang efter han:((( Det gör ont och höra, men samtidigt vet jag att det brukar gå över rätt fort, och att han brukar ha kul där.
45 min kvar!!!

Jag börjar må lite bättre, men fortfarande förkyld. Hosta och snorig. Helt ärligt, hur mkt snor kan man ha???
Snyter och snyter och snyter mig, har blivit helt skinnflådd på näsan.

Jag och Johannes har käkat frukost och spelat kort. Vi har fått dille på det nu. Vi spelar vänd10 flera ggr om dan. Haha, men jag vinner för det mesta så det börjar bli lite tjatigt;)) Eller hur loverboy?

Sen har vi tittat på ceremonin för Stefan Liv. Så fiint! Jag grät en massa, tycker det är så tragiskt och jag tycker så synd om hans familj och vänner. Att livet ska vara så orättvist!!:(


Nu längtar jag efter vår plutt!




Inskolning. Dag 6.


Vårat allt!


Det var så skönt att höra när dom kom hem från dagis att det hade gått bra och att dom tyckte Viggo var så duktig:)
Han hade varit lite ledsen och snyftat i 10 min. Men sen var han glad och hade ätit bra vid mellanmålet.
Han ville inte följa med hem när Johannes hade kommit o det är ju ett tecken på att han har kul där.
Imorgon är det dags för dag 7. Dagen då Johannes bara åker och lämnar han vid 9.15 och hämtar han vid 11.45
    Hoppas på det bästa imorrn också.


Jag har gjort en sak...



Johannes har nyss kommit hem efter att ha lämnat av Viggo på dagis.
Han blev så ledsen när Johannes skulle åka:(
Jag hoppas att han är glad och busar massa nu. Men det brukar ju gå över rätt fort, och han är ju väldigt glad av sig. Vid halv 4 ska han hämtas.
Lillplutten♥
Han känns så stor nu. Han förstår så mkt och är så smart!

Jag har inte haft nån feber idag, men är fortfarande jätteförkyld. Känns som jag har hela huvvet fullt med snor.
Jag blir kallsvettig så fort jag gör nåt.
Tråkigt är det att vara sjuk.
Klarar inte av att bara ligga och vila.

Ja, just! Ni kanske undrar vad jag menar med rubriken?!
Jag har beställt en telefon.
En samsung galaxy S II.
Jag har ju sagt att jag INTE ska köpa nån sån telefon eller ingen iphone iaf.
Men nu har jag gjort det.
Mest för att den jag har har nu har börjat strula, ibland kan man inte ringa till mig, fast telefonen är på och har mottagning.
Den blir helt svart och sen startar den om, och då har den dragit massa batteri.
Sen så har vi ju ingen hemtelefon, så tycker det kan vara bra att ha ett abonemang.
Det är så jobbigt när man inte har pengar på telen o man måste ringa, då ska man först in på datorn och fylla på.
Men denna telefon har ju varit med ett tag. Pappa har ju haft den innan.
Denna telefon blir faktiskt den första jag köper själv! (vuxenpoäng HAHA)
Dom andra jag har haft har jag fått i present eller fått ärva.
Så det var väl på tiden!
Jaja, många ursäkter blev det.
Men nu är det så! Jag har beställt en telefon och nu längtar jag faktiskt. Dessutom så har Johannes beställt en likadan i svart(jag tog vit) Så jag ville ju vara lika cool som han!
O som sagt det är ju ingen iphone ;)

Åååhh, undrar hur det går för lille Viggo!?


Grattis finaste!

Idag fyller min älskade baby år. Min fina underbara Johannes som jag älskar så mycket! Jag och viggo firade han på sängen imorse. Innan dom åkte iväg på dagis(som gick bra idag oxå) Jag är ju sjuk, har fått feber nu oxå. Så jag känner mig inte kry nånstans. Tråkigt då jag ville göra nån god mat till Johannes o fira ordentligt. Men jag har ingen ork:-( Så trååkigt! Får ta det nån annan dag ist. Nu ska jag fortsätta kura ihop mig under täcket. O grattis till min fina vän Kim som oxå fyller år idag. Kram

Blåöga!

Lilla Viggo ramlade in i skohyllan igårkväll. Han slog upp ett litet jack precis vid ögat. Det blödde en massa o han var så ledsen:-( usch vad det gör ont i hjärtat på en. Idag har han ett blåöga, det ser så hemskt ut. Lill slagskämpen. Jag har åkt på en förkylning, har så sjukt ont i halsen, näsan rinner och jag känner mig allmänt kass. Fy! Det får bli en lugn innedag. Tjipp.

Utelek.

Nu har snön kommit hit. Lite för sent tycker jag, för nu kan det faktiskt kvitta. Nu vill jag ha vår!!
Men den kanske försvinner lika fort, så man får ju passa på att vara ute och leka. Igår var vi ute och åkte pulka och Viggo hjälpte till o skotta med sin spade han fick av momma&moffa i julklapp:)
Idag har vi varit ute o gått, Viggo är så duktig på att gå. Sen har vi gjort en snögubbenalle och lekt omkring i snön.
Bjussar på lite bilder!


Nyårsbild.



Snygga familjen!


Sandras dag idag!!



Idag fyller bästaste Sandra år. Hon är bra på alla sätt o vis. Ibland tycker vi inte lika, men vi tycker alltid om varann. (du vet ju vad jag syftar på, HA HA)
Hon är klok,snäll,rolig,vacker och min syster och bästa vän.

Saknar dig big time lala bing!

Puss o hipp hipp HURRA på din da!!

Inskolning. Dag 4.

Lilla fina Viggo. Han är så duktig på dagis. Glad och nyfiken. Idag när vi kom vinkade han och sprang in o lekte. Han leker med en leksak i nån sek. sen springer han till nästa. Så han stökar ner buspojken:-) Sen fick jag o Johannes gå iväg en stund, en liten sur blick fick vi från han. Men det hade gått bra tills dom skulle äta frukt då hade han saknat oss o märkt att vi inte var kvar. Sen var vi ute 1 timme oxå, från början ville han hålla sig till oss men efter ett tag så tittade han inte ens åt oss. Han lekte på så bra och hoppade i vattenpölarna. Sen ville han inte följa med hem ist. Ha ha. Så det här kommer funka bra! Nu sover han gott, helt utslagen. Vi har börjat plocka undan julen, nu är jag less på skiten. Bort ska det! Tjipp.

Inskolning. Dag 3.

Idag har Viggo varit på dagis 9-11 och det hade gått jättebra idag oxå. Lek inne och ute:-) Imorrn blir det samma tid o då ska jag oxå följa!! Jaaa:-) Godnatt

Inskolning. Dag 2.

Idag var det grabbarna som åkte till smulan. Det var fler barn där idag, så Viggo var lite blyg i början i typ sådär 5 sek. Sen hade han gått iväg o lekt, han var busig o tog leksaker från dom andra, och gick runt lite för sig själv o spanade. Idag fick han träffa sina 2 andra fröknar, han hade gått fram till en av dom o gjort vågen. Ha ha! Det hade gått bra idag igen och han ville inte gå hem! Imorrn blir det grabbarna igen, då blir det 9-11. Då ska dom vara ute o leka oxå. Det är tråkigt o inte vara med på dagarna, för det är så kul o se hur Viggo är. Men på torsda ska vi följas åt, o kanske att jag och johannes ska gå ifrån ett tag, spännande! Godnatt.

Inskolning. Dag 1.

Idag var vi på Smulan och hälsade på. Viggo klev in och vinkade och var så glad. Han lekte med alla leksaker som fanns och fröken var han inte blyg inför. Det var bara en liten flicka där idag o hon blev lite blyg och drog sig undan. Imorgon kommer det vara fler barn där. Men jag tror att det här kommer gå jättebra. Han är så fin och glad vår lilla kille!! Han började "rappa" lite smått och hade en liten dansuppvisning för oss:-) vinkade åt alla som gick förbi utanför. Imorgon jobbar jag, så imorrn blir det grabbarna som åker iväg och hälsar på 1 timme igen. Det känns så sjukt att vår lilleplutt redan är så stor o ska börja dagis.. Godnatt

1 jan.

Sitter och dricker kaffe med min kära sambo. Vi pratar om gårdagens "fest", och skrattar lite. Vi åt god mat, drack lite vin. Tog en kvällspromenad o skulle kolla ut över den fina utsikten o se nån raket. Men det var dimma, en tjock dimma så man såg nada. Sen somnade lillkillen. Jag och baby tog efterrätten o spelade kort. När vi tittade på kl var den nio! NIO!! Ha ha herregud tänkte vi, hur ska vi orka 3 timmar till!? Vi spelade lite mer kort, drack lite mer vin. Sen vaknade V av smällare, sova ner han igen. Vi drack pepsi,åt godis o spela mer kort. Titta på kl halv 10. Viggo vakna igen, sova ner. Spela lite mer. Viggo vakna o var jätteledsen. Så då gick vi o la oss. Pussa godnatt o önskade varann god nytt år halv 11. Haha! Vi orkade inte vara vakna till tolvslaget, men vad gör det?! Vi hade en jättemysig kväll! Är man småbarnsföräldrar så är man;-) Är iaf glad idag att man inte var på nån fest. Det är skönt o vakna pigg o fräsch. Idag ska vi bara mysa o gosa inne, skitväder ute! Imorrn är det den stora dagen! Viggos första dag på dagis, avdelning Smulan!:-) Tjipp.

RSS 2.0