Kul eller?? Näää! 251 jävla poäng!!!!!!


Dagens som inte blev dagens..


Ohhh yeeeah!!

Måndag och en ny vecka. Den börjar med en ledig dag. Viggo vaknade halv 7 o sen dess har det varit full rulle. Vi har tittat lite på "Men in trees" en serie som gick förut o som utspelar sig i Alaska!! Mitt place lixom. Tittat på animal planet . Gosat. Tvättat. Fikat frulle. Sen hade jag ett uppträdande för V där jag spelade luftgitarr. MYCKET uppskattat. Jag fick känna mig som en rockstar för en stund. Grym morgon med andra ord. Idag får vi besök av Tina. Tjiiing.

Gör en rolig min Viggo!!


Happy b-day JC!

Dagen till ära har jag och Viggo tagit en svängom till en av många bra låtar av Johnny Cash. Grattis gubben i graven på din 80 års dag. Idag blir det som sagt storstäd, och kanske en liten utflykt om vi hinner. Tjiiing.

Jag är sämst på wordfeud. Johannes är bäst!


Inga kan älska som vi..


Rita är kul.


Lördag.

Viggo sover gott i sin säng. Jag ligger i soffan och tittar på tv. Baby är och jobbar. Såna här dagar önskar jag att jag kunde ringa Sandra och säga: Tja. Kommer du hit o hänger med mig?!.. Men näe, jag får fortsätta hänga själv. Lite egentid är väl aldrig fel. Men jag blir fort rastlös. Börja städa är alldeles för tråkigt och vi ska storstäda imorrn. En ordentlig vårstädning. Allt från golv till tak ska skuras. Så jag fortsätter väl ligga i soffan tills Vigge vaknar. Det är strålande väder och vi var ute innan och lekte, det första Viggo gör är o ramla i en lerpöl. haha. Vi går nog ut sen igen. Måste ju passa på när vädret är så här. Nu ska jag fortsätta zappa mellan kanalerna. TJIIING.

Slökollar på tv!


Lite underhållning såhär en lördagmorgon.


Godmorgon torsdag.

Måste bara skriva först att i förra inlägget blev det många meningar med orden HELA DAGEN. Läste igenom flera ggr efter jag publicerat och störde mig enormt på just HELA DAGEN. Haha! Torsdag idag då. Ska snart åka iväg till utbildningen "lyft och förflyttning" längtar tills den är klar och jag får träffa girlsen;-) och fika! Det går så bra att lämna Viggo på dagis nu, inga tårar eller gråt. Otroligt skönt! Då måste han ju trivas och tycka det är kul. Tjiiing. Eller förresten dom dagar man känner sig opepp så funkar det ibland,men bara ibland!! Att titta sig i spegeln och peppa sig själv och säga bra saker. Som: Du duger som du är,du är bra,du är snäll(sen kommer man in i det,då kan det låta annat) Jävlar va snygg du är, vilken jävla kvinna,fan jag är bäst i världen,guds lyckligaste dag måste ha varit när han skapade mig,du är fan bäst och roligast!!! Snygg har jag sagt det?? Du är så jävla snygg... Osv osv... Ett tips när du känner dig som en grå mus. :-) Trevlig dag på er. Nu ska den här snygga kvinnan gå till bussen. Tjiiing.

Dagens Erkkii!


Onsdag.

Regn idag. Grått och tråkigt. Inte alls lika pepp som man var igår. Snälla sol kom tillbax!! Har jobbat hela dagen, känner mig helt färdig nu. Farmor har varit här hela dagen och hängt med Viggo. Han har busat hela dagen lång:-) jag skulle egentligen ha varit ledig idag så därför inget dagis. Men imorrn är det dagis igen då jag ska på utbildning och sen träffa Marie och Tina för en fika på stan. Kul!!! Näe nu ska jag sova. Trött i knopp och kropp. Tjiiiiing.

On the work.


Strålande sol.

Jag blir glad och pigg när solen lyser och att det är ljusare ute längre på dagarna. Såna här dagar får man ny energi. Det behövdes. Imorgon är det visst sagt att det ska regna,då sjunker humöret igen. Att vädret gör så mycket hur man mår! Inatt sov Viggo så mkt bättre än helgen. Han fick ett hostanfall runt elva men annars sov han gott hela natten. Idag var han på dagis och det gick så bra. Lillfisen. Jobb imorrn,utbildning på torsdag och jobb på fredag sen är det visst HELG igen:-) fort går det o tur är det. Tjiiiing.

Only me..


:-)


Sagostund!!


Buspojken!!


Kaos i mitt huvud.

Jag har hamnat i nån "svacka" och varför det vet jag inte. Humöret har varit upp och ner. Men kanske mest ner. Jag tycker inte det blir rent när jag städar(så orkar inte bry mig) jag gnäller mycket att det inte är städat. Jag kan bli äcklad när jag äter. Tänker att det är hår eller spindlar i maten!!! Knäppt jag vet. Känner mig trött och hängig. Har fuldagar varje dag nu. Skulle vilja bli blond igen och klippa mig. Men Emma är den enda som klipper så jag blir nöjd. Skulle behöva sola och få lite färg o bara bli pigg!!! Men jag orkar liksom inte göra nåt. Tycker allt bara står still. Vill ha vår,fågelkvitter och sol. Jag har världens underbaraste killar, min lilla familj. Men jag kan ändå känna mig ensam!! Det värsta som finns är väl när man bara gnäller och inte gör nåt åt saken. Men just nu är gnälla det enda jag orkar göra. Sjuk tråkig är jag. Men snart kommer jag ur denna svacka och blir pigg igen. Jag vet ju att om några månader flyttar fina Kim ner till Skövde och jag får äntligen hit en av "mina" och avståndet mellan Skövde o Jönne är ju ingenting. Även fast vi inte kan ses varje vecka så vet jag att hon finns här nära mig. Det tycker jag känns bra! Jag tror lite att detta beror på hemlängtan och längtan efter min familj och vänner. Tycker det är tråkigt att jag missar allt i deras liv och dom i mitt. Men jag hoppas och tror att nångång är det vår tur att bo nära varann!!!

Viggo och snögubben.


Vita tulpaner med blåbärsris.


Åhh vilken natt, vilken värdelös natt...

Lilla lilla Viggo är förkyld. Hosta, snorig och hes. Han sover så oroligt då o det förstår jag då näsan är full av snor och en dum hosta som retas. Han har vridit och vänt på sig , ska ligga på mig!!? Snyftat i sömnen. Så någon sömn inatt blev det inte. Men så är livet när man har barn. Sömn är inget man kan räkna med. Nu är han glad och leker med pappa. Hoppas att han orkar dagis imorrn. Igår hängde jag o Viggo hos farmor och farfar hela dagen. J jobbar ihelgen. Vi ska bara äta frulle sen åker han igen. snyft snyft... Jag o Viggo ska ta det väldigt lugnt idag, sova,pussas,gosa o soooooova. Fick jättefina vita tulpaner (som är min favvo) av baby igår. Bara sådär:-) Nu dusch för mig medans grabbarna fixar gofrulle. Vikt idag: 76.8 Hejja fetknopp!!! Tjiing.

April april..

..Jag kan lura dig vart jag vill! Faktiskt ända till HOTING(15mil norr om Östersund) Ja i påsk tar vi vårt pick och pack och åker hem till kära Hoting. Hem till familjen och myser i en vecka. Då är det 7-8 månader sen sist vi sågs. Så det är på tiden!! Berättade för mamma idag att vi kommer hem. Gissa om hon blev glad?:-) Pappa han visste redan. Då blir det en roadtrip. Vara åkrädd i 94mil får funka och det är absolut värt det. Oj vad jag längtar. Tjiiing.

Den bjuder jag på.


Fruktstund innan dagis.


Hit och dit.

Vilken dag det blev. Skulle ha börjat jobba vid 13.30 men det blev lite andra planer. Då det inte blev nåt bad ska jag jobba halv 4 - 5 ist. (självklart får jag betalt från halv 2 ändå) Jag var och lämnade Viggo på dagis 11, sen skulle jag fixa lite innan jobbet. Jag har skickat iväg paket till Rob o Pa! Äntligen. Varit på apoteket och ännu en gång köpt en dyr salva. Sen skulle jag gå bort till jobbet och åka med M till badet. Men så blev det ju inte. Hade ingen lust att hänga på rosen i 4 timmar. Så jag gick o handlade till tacosen och åkte hem. Jag har ätit och bläddrat i en skvallertidning. Måste snart ta bussen igen för o åka och jobba i 1 1/2 timme. Det känns faktiskt rätt surt. Längtar tills kl är sisådär 6, för då hugger vi nog in på maten. Mmmm:-) Trevlig helg. Tjiiing.

Dagens busfrö!!


Jag är så pigg som jag ser ut.


Torsdag igen..

Har sagt det förut och säger det igen.. Fasen vad veckorna går fort. Tur är väl det, för imorrn blir det tacosmys!! -14 är det ute idag.. Brrr!! Idag blir det frulle,lek inne o lek ute på em. Borde verkligen storstäda , men svårt när man har en liten svans efter sig, haha! Nu luktar det inte hallon här. Bäst o ta hand om det. TJIIIING.

Mums..


I love you!!


Pust..

På med ytterkläderna var ingen hit. Gnäll och skrik. Sen när vi kom ut blev Viggo glad igen. Vi skottade lite,men sen ville Viggo bara stå och leka på trappan. Han blev så sur när han inte fick vara där. Jag lockade med pulkan,spaden. Men han skulle bara stå och hoppa på trappan, som är hal och dessutom gjord av STEN. Han halkade imkring och höll på ramla hela tiden. Tråkigt tyckte jag. Så vi gick in. Men då blev det protester utan dess like. Jag hade gärnat varit ute längre, men inte när han bara vill leka på trappan. Jag har menshumör oxå!!! Inget tålamod. Nu ligger vi nerbäddad i sängen och Viggo sover. Han somnade nästan direkt när vi kom in. Sittandes. Så trött var han verkligen. Finaste finaste Viggo, vad jag älskar dig!!! Nu, Hem till gården:-) TJIIING.

En sur Viggo ute!!


Baby fick en fotobok på kärlekens dag!


Fin tröja med kärlekens färg. Tack baby!


Onsdag morgon.

Vi tittar på tecknat och myser. Jag vaknade kl sex av mensvärk!! Hade gärna sovit lite till. Men nu är dagen igång. Sminket är på(foort ska det på så man slipper se sitt fula fejs) Viggo har druckit välling och borstat sina tänder och bajsat. Nu ligger vi som sagt och kollar på tecknat och myser. Idag stod vågen på stadiga 77.4kg man ska ju inte prata om en kvinnas vikt och jag "skäms" för den. MEN man serju ändå att jag är tjock, så då kvittar det väl. Neråt går det iaf. Sakta sakta. Vågen får nog besök av mig minst 5ggr. Nykissad-väger mig, nybajsad-väger mig..osv osv.. Störd?? Något!!! Nog om det. Viggo börjar bli uttråkad , så det är väl dags att lämna sängen och ta tag i dagen. Får se vad den har att bjuda på. Skulle ha skickat iväg Roberts o pappas presenter.. Dåligt av mig.. ops. Nu blir det frulle iaf. Tjiiiing.

Det finaste vi gjort!!


Vem är väl som du?

Alla hjärtansdag. En dag att visa sin kärlek på, som man borde göra varje dag egentligen. Jag och baby säger alltid att vi älskar varandra varje kväll innan vi ska sova och älskar honom gör jag innerligt. Finns ingen som du!! Som alltid finns där vid min sida. Lyssnar,stöttar och peppar. Ingen är som du!! Som får mig att skratta som ingen annan. Det är vi två nu och föralltid!! Jag älskar dig Johannes! Många kramar till mina nära och kära där hemma också.Saknar er varje dag.

Mina hjärtan.


Denna måndag..

Nää.. Vilken pissig måndag det har varit. Mest smågrejjor, men nog för att man ska bli less och tappa humöret. Nu lockar sängen. Bädda ner oss alla 3 i sängen o gosa och titta på familjen annorlunda och 30 grader i februari. Som får en att längta utomlands till värmen och inga måsten. Meeen så har vi en tvättmaskin igång som måste tas hand om. Som kunde ha varit klar om det inte hade varit för huvudsäkringen. Tröttsamt. Hoppas tisdagen bli bättre, det är ju faktiskt alla hjärtans dag. Tjiiiing.

En gnutta frisk luft..


Härliga måndagar.

Usch för måndagar, är man inte alltid lite extra seg då? Jobbar till fem idag och jag längtade hem direkt då jag låste dörren om mig imorse. Vill hem och mysa med mina fina killar. Näe detta blev ett helt meningslöst inlägg. TJIIING!!

Vad skulle jag göra utan dig?!


Jag sökte dig och fann mitt hjärta!


Söndag och helgen snart slut.

Snart är även denna helg slut.. Vad det går fort! Helgen har bestått av det mesta. Fest hos Malin i fredas, som var skoj:). Men det är bara att inse att man inte är 20 längre. Orkar inte med på samma vis. Haha.
Slappa,vila,mysa och gosa. Sett på film. Varit ute och lekt. Tvättat i massor.

Filmen vi började se igår ska vi snart se klart. Ska sova ner Viggo först.
Nu längtar jag redan till nästa helg. Den blir lugn!!!

Tjiiing.


Lik sin mamma i håret.


En lugn stund på dagen.


Bildbevis.


Dumma humör.

Usch vad lättretad jag har varit nu på morgonen. Men lite knäckebröd i magen och massa kaffe känns det bättre. Dagen bjuder på lite utelek,tvätta,diska,leka,gosa,vila,titta på hem till gården,bjuda svärmor på mat,jag och Jonte åka till stan en sväng medans Viggo gosar med farmor. Raka dom lurviga benen inför badet på jobbet imorrn,dammsugas skulle oxå behövas... Ledig dag? Ha knappast. Men det är guld värt o få vara hemma med Viggo två dagar i v. Just nu äter han knäckemacka och yoghurt, men det mesta av yoghurten är där det inte ska vara. Kladd kladd,ljuva kladd. TJIIING.

Kaffe! Min morgon drog.


Hej torsdag.


Världen är liten.

Utbildningen idag var bra! Gubben som höll i det var lättsam och bra att lyssna på. Vi var bara 6 st där, många som var sjuka och inte kunde komma. Bara skönt tycker jag, lättare o prata i mindre grupp. Vi fick blåsa i dockor, lösa uppgifter och lägga tryckförband på varann på handleden. Hon jag hamnade med tittade på mina händer o frågade: Eksem?? blev lite generad och sa jaa, du får säga till om du tycker det är äckligt. Nej nej svarade hon och visade sina händer. Som dock nu var bra på henne, men hon led oxå av eksem och hennes barn gjorde oxå det. Sköönt att jag hamnade med henne!! När vi hade fikarast berättade vi lite om vad vi hette, ålder o lite sånt. En tjej frågade vart jag var ifrån. Jämtland svarar jag. Aha vart i jämtland? Eh Hoting! (tänkte att nu får jag berätta att det lugger 15 mil norr om Östersund. Vem känner till Hoting lixom) Såg att hon flinade lite. Vet du vart det är frågar jag henne. Jaa!! Jag är från Vilhelmina.. Haha!! Kul!! Världen är liten. Ni som inte vet så ligger Vilhelmina typ 8 mil från Hoting. Det var där jag tog mitt körkort. Sen slog det mig när jag gick förbi mitt gamla jobb påväg till utbildningen att jag och Tina har känt varann i 8 år. Lång tid !!:-) Tjiiing och godnatt

Varning! Är du känslig titta bort!!


L-abc.

Idag ska jag på utbildning och fånig som jag är, så är jag nervös. Tycker inte om när jag inte riktigt vet vart jag ska,är ensammen och har lite tid på mig. Men så fort jag kommer dit så blir jag nog lugn. Ska på hjärt och lungräddning, sen har vi möte på jobbet o sen ska jag jobba lite också. En fullspäckad dag. Vet ni vad abc betyder? Imorrn är jag ledig då är det tvätt som gäller. Har kommit lite efter med den o jävlar i min låda vad det växer fort!!! På fredag är det party party som gäller:-) Ska bli så naaajs!! Bäst o fixa det sista nu innan jag ska ta buss nr 1 av 3. Jävla massa byten. Ha en bra lillördag! Förresten, vågen visar - 2,3 kilo. Lovely. O massa mer ska det bli. beach 2012!!!! ;-) Tjiiing.

Onsdag morgon.


Grattis bästa Moffa!!


Hipp hipp hurra!!!

Idag fyller finaste pappa år!! Grattis på din födelsedag. Farfar fick en fin present på sin födelsedag,en son vid namn Roland. Så grattis på dig också faffan i himlen. Viggo ligger och sussar gott brevid mig o snart börjar hem till gården, kan ju inte bli bättre:-) Besöket hos tandläkaren gick bra. Viggo är så nyfiken och ville inte sitta still. Viggo somna direkt när vi klev på bussen. Men att han kunde sova under den guppiga resan förstår jag inte. Det var tvärnit här och där. Gasa, bromsa,gasa lite till. Tvärstopp. Tom. jag hade kört bättre. Ja tom. jag!!! Då körde han dåligt. Yes. nu börjar favvoprogramet. TJIIIING.

Måndag.

Nyss vaknat av en gnällig Viggo. Känns inte som man har sovit nåt inatt. Viggo somna direkt igår när han la sig ner, drack inte ens vällingen. Sen vaknade han strax innan tolv. Grina och var arg. Täppt i näsan. Fick nässpray och välling då. Var inte lätt o ge nässpray.. Så arg blev han. Lilleplutten. När han vaknade imorse var han gnällig. Nös en massa och snorar. Han skrek så han tog i med hela kroppen och en fis kom ut.Då skratta han o blev glad ist:-) Idag ska Viggo till tandläkaren, spännande. Nu ska jag pussa o gosa på fisungen. Tjiiing.

Godmorgon nya veckan.


Gissnings lek!!!?!??

Som ni vet så lider jag ju av eksem. Vissa dagar är bättre än andra, men det är aldrig helt bra. Jag har fått mkt konstiga saker. Herpes i hela ansiktet, ni som såg hur jag såg ut vet hur jävligt det var. Bland det värsta jag har varit med om. båda ögon var igensvullna och munnen kunde jag knappt öppna. Fick känna på livet som blind några dagar. Jag låg till sängs över en vecka och utan J hade jag inte klarat mig. Han passade upp med allt, skar maten i små små bitar så jag fick in dom i munnen. Höll om mig på nätterna då jag grät och var rädd att det aldrig skulle försvinna. Höll om mig hårt och var inte "rädd" för mig. Jag såg verkligen hemsk ut. Jag har haft bältros pga mina eksem. inflammerade eksem, nässelutslag ett x antal ggr, fått massa pigment fläckar av alla kortisonsalvor. Nu får jag återkommande herpes munsår och även små blåsor runt ögat. Som jag för den delen har fått nu. Det tär nåt så kopiöst mycket på en. Ständig smärta på händerna, tusen salvor som kostar en förmögenhet, orolig att folk ska titta på en och se eksemen på händerna och ansiktet. Klåda nåt så sjukt mycket, som stör mig och J o V som får lyssna på det. Kan ligga vaken flera timmar i sträck o bara klia mig, hela tiden. Klia, klia o klia.. Självförtroendet är noll. Smink går det åt i mängder, sminka över skiten fast ibland ser det bara värre ut. Tar ibland närmare 1 timme för mig innan jag ser okej ut. Var inte meningen att det skulle bli ett sånt långt inlägg om det här, det var ju tänkt att jag skulle fråga er hur många sprickor ni tror jag har på båda händer just nu???? Ska försöka sova nu o drömma mig bort om en frisk o fin hud!! Godnatt

Vi myser i sängen.


Brorsan halvvägs till 50!

Idag fyller lillebror 25 år!! Hipp hipp hurra! Jag tycker inte alltid som dig, men jag tycker alltid om dig. Hoppas du får en bra dag hemma i kylan. Miss you!! Igår var det Bosses födelsedag o han blev hela 60 år. Det firade vi med god mat o mkt skratt. Bilder kommer när jag orkar:-) På måndag är det pappas födelsedag. 3 på raken. Tjiiing!!

Grattis bästa morbror!!


Mina grabbar!!!


Kallt ute, kallt inne.

Imorse när vi vaknade var det svinkallt inne.. Tänkte lixom inget mer på det tills jag tittade på tempraturen. 14.7 grader. FJORTON GRADER!!! Inne!! Shit! Nåt har hänt med värmen, tur "I" är här o kollar nu. Viggo har precis somnat, ligger fullt påklädd o med filt över sig. Lillplutten har fortfarande feber 38.3 visade den imorse. Han börjar bli lite täppt i näsan också. Har sovit så oroligt inatt och kastat tutten, gråtit och vänt på sig. Säkert jobbigt att andas för han. Men ändå ska tutten vara i munnen. Själv så rinner näsan hela tiden på mig och halsen irriterar! Skönt att det är helg nu iaf. Först ska jag jobba ett kort pass som innehåller, bad på relaxen och en fika! Inte fel när man är frusen som en isbit. Tjing!


Brrrr...Kallt!!

Meeeen för faaaaan!!!!

Här ligger man nerbäddad med Viggo som sover o väntar på hem till gården. Då är det skider ist. Vilken jävla besvikelse.. Skiiit!!!! Nu ska jag sova ist, kanske lika bra. blääääääääääääääääääääääääää....

Snörvel,snörvel BLÄ!!

Viggo har sovit rätt bra inatt.. Lite orolig. Har feber idag med, men ändå ska det busas. Haha! Även jag känner mig lite hängig. Snoret rinner och jag känner av lite halsont. Nej nej nej... Vill INTE bli sjuk igen. Får hoppas det försvinner. Just nu sitter vi och fikar frulle. Viggo äter yoghurt själv o det är överallt o ingenstans. Jag får inte hjälpa han heller. men det är bra att han äter själv. lite kladd gör väl inget;-) Längtar till sängen och hem till gården nu. Viggo somnar nog tidigt idag skulle jag tro. Har ju varit vaken sen 6 typ. ojoj.. det är tufft o ha småbarn. Tänk förut när man kunde ligga hela dagen om man ville. Fast jag tycker det är mysigt o komma upp tidigt o ha hela dagen. Sova kan man göra i graven. Host snörvel hej!!!

KÄRLEK!!


Lilla du!!

Finaste Viggo vaknade imorse och var varm. Feber!! Blev inget dagis för han utan han fick vara hos farmor. Tur vi har henne.. Nu ligger han i sängen och sussar gott, efter en flaska välling och alvedon. Tror att det är sprutans fel, man kunde få feber 7-10 dagar efter o det är 8 dagar sen han fick den. Får hoppas han piggnar på sig snart. Som tur är jag ledig imorrn. Får bli en mys och gos innedag. Inte mig emot!!:-) Nu sjunger dom på tvn " Vill du se en stjääääärna , se på mig" Tänker på finaste momma då, hon brukade sjunga den när hon hade sina solglasögon på. Åhh vad jag önskar att du fanns kvar hos oss. Annars då??! Det rullar på. Man jobbar, äter o sover. Tycker man inte hinner med så mkt mer. Har hemlängtan big time också. Ibland kan jag känna mig på dåligt humör och irriterad eller mest avundsjuk på dom som bor så nära varann. Det vill ju jag oxå. 8 år har jag bott tusen mil ifrån dom som jag mest av allt vill träffa iaf 1 gång i veckan .. Men nu är det så här. Vissa dagar är värre än andra när det gäller hemlängtan. Nu ska jag fortsätta spela wordfeud mot baby.. Tjohej.

RSS 2.0